Pinnalla nyt
Valio Aimo 2/2025 -lehden reseptit

Valio Aimo -lehden kesänumeron reseptit antavat uusia ideoita ammattikeittiöihin ja leipomoihin.
Laatua lounaalle: Huippukokki Johan Kurkelan reseptit
Vuoden Kokki 2023 Johan Kurkela suunnitteli asiakkaillemme kolme ihanaa lounasreseptiä. Kokeiletko ensin burgundinpataa vai thai-henkisiä kylkipaloja?
- Burgundinpata naudan poskesta valmistuu helposti valmiista kastikepohjasta. Lisukkeena rosmariiniperunoita, porkkanoita ja confit-sieniä.
- Possunkylkeä ”Burnt ends”, eli makean mausteiset, rapeapintaiset kylkipalat tarjoillaan mausteisen kaalisalaatin, pippurimajoneesin ja riisin kanssa.
- Kana AURA® Mac & Cheese ananasketsupilla on saa hedelmäisen säväyksen hedelmäisestä ketsupista.
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.