Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Valio Aimo 2/2025 -lehden reseptit

Valio Aimo -lehden kesänumeron reseptit antavat uusia ideoita ammattikeittiöihin ja leipomoihin.

Laatua lounaalle: Huippukokki Johan Kurkelan reseptit

Vuoden Kokki 2023 Johan Kurkela suunnitteli asiakkaillemme kolme ihanaa lounasreseptiä. Kokeiletko ensin burgundinpataa vai thai-henkisiä kylkipaloja?

  • Burgundinpata naudan poskesta valmistuu helposti valmiista kastikepohjasta. Lisukkeena rosmariiniperunoita, porkkanoita ja confit-sieniä.
  • Possunkylkeä ”Burnt ends”, eli makean mausteiset, rapeapintaiset kylkipalat tarjoillaan mausteisen kaalisalaatin, pippurimajoneesin ja riisin kanssa.
  • Kana AURA® Mac & Cheese ananasketsupilla on saa hedelmäisen säväyksen hedelmäisestä ketsupista.

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.


Search