Siirry sisältöön
Helpot täytteet kakkuihin ja leivoksiin
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Helpot täytteet kakkuihin ja leivoksiin

Tässä makuideoita ja reseptejä, joilla onnistut helpolla tavalla.

Helpot täytteet kakkuihin ja leivoksiin

Ainekset

Mansikkatäyte:

Mustikkatäyte:

Tuorejuustotäyte:

Appelsiinisuklaatäyte:


Ohje

Mansikkatäyte

  1. Vaahdota kerma ja lisää mansikkatäyte. Vatkaa tasaiseksi.

Mustikkatäyte

  1. Vaahdota kerma ja lisää mustikkatäyte. Vaahdota tasaiseksi.

Tuorejuustotäyte

  1. Vaahdota kerma ja lisää tomusokeri sekä tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi.

Appelsiinisuklaatäyte

  1. Lämmitä appelsiinimehu ja sulata suklaa joukkoon. Lisää appelsiinikuorihillo joukkoon.
  2. Vaahdota kerma ja lisää n. 40°C suklaaseos joukkoon nostellen.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 17612 kcal
Proteiini 110,1 g
Hiilihydraatti 593,4 g
Rasva 1657,7 g
Tyydyttynyt rasva 956,4 g
Ravintokuitu 17,2 g
Suola 5,9 g
Kalsium 2580,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 328 kcal
Proteiini 2,1 g
Hiilihydraatti 11,1 g
Rasva 30,9 g
Tyydyttynyt rasva 17,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search