Siirry sisältöön
Juusto-kasvissalaatti

Juusto-kasvissalaatti

Juusto-kasvissalaatti

Ainekset


Ohje

  1. Pese, kuivaa ja revi salaatti. Höyrytä romanosekoitus ja jäähdytä.
  2. Mausta perunakuutiot suolalla ja öljyllä ja kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa 15 minuuttia.
  3. Paloittele tonnikala sekä lohko munat.
  4. Asettele ainekset salaattivadille tai -kulhoon. Koristele oliiveilla.
  5. Kata pöytään oliiviöljy, pippurimylly ja suolaa maustamista varten. Tarjoa Valio isorouheen kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 224 kcal
Proteiini 16,9 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 13,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 3,3 g
Suola 2,8 g
Kalsium 150,8 mg
D-vitamiini 1,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 4 g
Rasva 5,4 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search