
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Croissanttaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
- 1,400 kg
Täyte
- 2,000 kg Valio mansikkatäyte runsasta
- 1,000 kg tuoreita marjoja
- 3,000 kg
- 0,200 kg sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
- Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
- Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi 25cm leveäksi matoksi .
- Rullaa matto ja leikkaa 2 cm:n paloiksi.
- Aseta palat kapseliin.
- Nostata briossit.
- Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
- Jäähdytä briossit. Halkaise.
- Täytä briossit mansikkatäytteellä kermalla ja marjoilla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
421 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
32 g
Rasva
30,4 g
Tyydyttynyt rasva
17,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
50,1 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
305 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
23,2 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa