Siirry sisältöön
Kermabriossi
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Kermabriossi

Juhlava versio briossista. Kaikki herkullinen yhdessä tuotteessa vetoaa vaativampaankin asiakkaaseen.

Kermabriossi

Ainekset

Croissanttaikina

Täyte


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi 25cm leveäksi matoksi .
  5. Rullaa matto ja leikkaa 2 cm:n paloiksi.
  6. Aseta palat kapseliin.
  7. Nostata briossit.
  8. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  9. Jäähdytä briossit. Halkaise.
  10. Täytä briossit mansikkatäytteellä kermalla ja marjoilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 421 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 32 g
Rasva 30,4 g
Tyydyttynyt rasva 17,3 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Kalsium 50,1 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 305 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 23,2 g
Rasva 22 g
Tyydyttynyt rasva 12,6 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search