Siirry sisältöön
Koskenlaskijan jauhelihaperunavuoka

Koskenlaskijan jauhelihaperunavuoka

Keudan rakastettu Koskenlaskijaohje. Rakastettu, suosittu, jopa himoittu ruoka asiakkaiden keskuudessa.


Ainekset

  • 0,540 kg jauhelihaa
  • 0,075 kg suolaa
  • 0,040 kg paprikajauhetta
  • 0,025 kg pippurisekoitusta suolaton
  • 0,600 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,900 kg sinappirelishiä

Liemi

Lisäksi

  • 22,000 kg raakaa perunaa viipaleina

Ohje

  1. Hopeoi jauheliha 120° C padassa ja mausta.
  2. Lisää sipulit ja sinappirelish jauhelihan joukkoon.

Liemi

  1. Kuumenna kerma padassa ja sulata Koskenlaskija joukkoon. Mausta.

Kokoaminen

  1. Laita perunasta puolet vuoan pohjalle.
  2. Lisää muut aineet paitsi liemi.
  3. Lado loput perunat päälle.
  4. Lisää liemi pakkeihin. Paista uunissa 160° C n. 40- 60 min. tai kunnes kypsää.

Vuokaan jako (Gn 1/1 65)

  1. 2,5 kg perunaa pohjalle.
  2. 1 kg jauhelihaa.
  3. 1 kg perunaa päälle.
  4. 1,5 kg lientä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 365 kcal
Proteiini 9,3 g
Hiilihydraatti 41,9 g
Rasva 16,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,5 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 2,7 g
Kalsium 124 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search