
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,540 kg jauhelihaa
- 0,075 kg suolaa
- 0,040 kg paprikajauhetta
- 0,025 kg pippurisekoitusta suolaton
- 0,600 kg pakastesipulikuutioita
- 0,900 kg sinappirelishiä
Liemi
- 8,000 kg
-
1,250 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,012 kg mustapippurirouhetta
- 0,075 kg suolaa
- 0,125 kg lihaliemijauhetta
Lisäksi
- 22,000 kg raakaa perunaa viipaleina
Jaa resepti
Ohje
- Hopeoi jauheliha 120° C padassa ja mausta.
- Lisää sipulit ja sinappirelish jauhelihan joukkoon.
Liemi
- Kuumenna kerma padassa ja sulata Koskenlaskija joukkoon. Mausta.
Kokoaminen
- Laita perunasta puolet vuoan pohjalle.
- Lisää muut aineet paitsi liemi.
- Lado loput perunat päälle.
- Lisää liemi pakkeihin. Paista uunissa 160° C n. 40- 60 min. tai kunnes kypsää.
Vuokaan jako (Gn 1/1 65)
- 2,5 kg perunaa pohjalle.
- 1 kg jauhelihaa.
- 1 kg perunaa päälle.
- 1,5 kg lientä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
365 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
41,9 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
2,7 g
Kalsium
124 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa