Hyppää sisältöön
Kotijuustokakku
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Kotijuustokakku

Kotimainen versio jenkkiherkusta sisältää kotijuustoa, kinuskia ja mustikkaa.

Kotijuustokakku

Ainekset


Ohje

  1. Paista murotaikinalevy kypsäksi 180° C n 15 min. leivinpaperillisessa 1/2 GN-vuoassa.
  2. Sekoita kotijuusto, kinuskitäyte ja kokomunamassa tasaiseksi massaksi kutterissa.
  3. Levitä kotijuustomassa kypsän murotaikinan päälle ja paista 135 °C uunissa ensin ilman kantta 15 min. ja jatka sitten kypsentämistä n. 30 min. kannella peitettynä tai kunnes massa on kypsää. Jäähdytä kylmäksi.
  4. Vatkaa maitorahka ja mustikkatäyte sekaisin. Pursota jäähdytetyn kotijuustokakun päälle. Koristele tuoreilla mustikoilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 188 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 16,8 g
Rasva 10,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Kalsium 116,3 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 18,9 g
Rasva 11,4 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi