
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Kakkupohja
- 1,500 kg kananmunia
- 1,100 kg sokeria
- 1,100 kg vehnäjauhoja
Kasteluvesi
- 1,080 kg vettä
- 0,120 kg sokeria
Täyte
- 1,600 kg Valio mansikkatäyte runsasta
Täytteeksi ja pinnalle
- 3,200 kg
Pinnalle
- 2,640 kg mansikoita
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
- Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja mansikkatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Laita kakun pinnalle kotimaisia mansikoita.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3203 kcal
Proteiini
46,6 g
Hiilihydraatti
361,1 g
Rasva
170,4 g
Tyydyttynyt rasva
92,4 g
Ravintokuitu
11,4 g
Suola
0,8 g
Kalsium
442,1 mg
D-vitamiini
3,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
23,4 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa