Siirry sisältöön
Mansikkakermakakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Mansikkakermakakku

Mansikkakermakakku

Ainekset

Kakkupohja

  • 1,500 kg kananmunia
  • 1,100 kg sokeria
  • 1,100 kg vehnäjauhoja

Kasteluvesi

  • 1,080 kg vettä
  • 0,120 kg sokeria

Täyte

  • 1,600 kg Valio mansikkatäyte runsasta

Täytteeksi ja pinnalle

Pinnalle

  • 2,640 kg mansikoita

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
  2. Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja mansikkatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Laita kakun pinnalle kotimaisia mansikoita.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3203 kcal
Proteiini 46,6 g
Hiilihydraatti 361,1 g
Rasva 170,4 g
Tyydyttynyt rasva 92,4 g
Ravintokuitu 11,4 g
Suola 0,8 g
Kalsium 442,1 mg
D-vitamiini 3,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 208 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 23,4 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search