Siirry sisältöön
Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia

Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia

Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia

Ainekset

Lisäksi

Vinaigrette

  • 0,015 kg valkosipulikuutioita, pakaste sulatettuna
  • 0,200 kg rypsiöljyä
  • 0,020 kg valkoviinietikkaa

Ohje

  1. Kypsennä punajuurikroketit uunissa.

Lisäksi

  1. Sekoita kasvikset maitojauheessa ja kypsennä uunissa 190° C 10 min.

Vinaigrette

  1. Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta valmiit kasvikset Vinaigretellä.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 378 kcal
Proteiini 12,2 g
Hiilihydraatti 26,4 g
Rasva 22,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 10 g
Suola 0,9 g
Kalsium 102,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 111 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 7,8 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search