
Ainekset
- 1,000 kg Aimo cakemixä 10 kg
-
0,200 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Pohjamassa
- 0,200 kg rypsiöljyä
- 0,400 kg vettä
Täyte
- 0,480 kg Valio mansikkatäyte runsasta
- 0,480 kg pakaste raparperipaloja
- 0,200 kg stroisselia
Jaa resepti
Ohje
Pohjamassa
- Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
- Sekoita loput ainekset sekaan.
- Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
Annostelu
- Annostele voideltuihin vuokiin.
- Pursota mansikkatäyte pinnalle. Ripottele raparperipalat ja stroisseli pinnalle.
Paisto
- Paista 180°C:ssa n.25 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
674 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
32,7 g
Rasva
60,1 g
Tyydyttynyt rasva
17,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
0,2 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
12,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa