Siirry sisältöön
Raparperipiirakka
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka

Ainekset

  • 1,000 kg Aimo cakemixä 10 kg
  • 0,200 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Pohjamassa

  • 0,200 kg rypsiöljyä
  • 0,400 kg vettä

Täyte

  • 0,480 kg Valio mansikkatäyte runsasta
  • 0,480 kg pakaste raparperipaloja
  • 0,200 kg stroisselia

Ohje

Pohjamassa

  1. Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
  2. Sekoita loput ainekset sekaan.
  3. Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.

Annostelu

  1. Annostele voideltuihin vuokiin.
  2. Pursota mansikkatäyte pinnalle. Ripottele raparperipalat ja stroisseli pinnalle.

Paisto

  1. Paista 180°C:ssa n.25 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 674 kcal
Proteiini 0,7 g
Hiilihydraatti 32,7 g
Rasva 60,1 g
Tyydyttynyt rasva 17,6 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Kalsium 62 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal
Proteiini 0,2 g
Hiilihydraatti 6,6 g
Rasva 12,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search