
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg pekonia
- 0,500 kg
- 0,300 kg tomaattia
- 0,300 kg kurkkua
- 0,200 kg mustia oliiveja
- 0,200 kg suolakurkkua kuutioina
- 0,200 kg keitettyjä kananmunia
-
0,300 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,300 kg jäävuorisalaattia
Kastike
- 0,400 kg
- 0,060 kg Valio omenatäytettä
- 0,020 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pekoni isoiksi n. 3 cm paloiksi ja paahda ne uunissa 225 asteessa n. 10 min. kunnes ovat rapeita.
- Höyrytä kasviksia n. 8 min ja jäähdytä.
- Lohko tomaatit. Halkaise kurkku ja leikkaa sentin paloiksi. Lohko keitetyt ja kuoritut munat.
- Revi salaatti tarjoiluastiaan pohjalle ja kokoa ainekset kerroksittain päälle.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna sen maustua jääkaapissa n. 1 t. Tarjoa erikseen.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
237 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
19,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
2,5 g
Kalsium
125,7 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa