Hyppää sisältöön
Ruokaisa pekonisalaatti

Ruokaisa pekonisalaatti

Ruokaisa pekonisalaatti

Ainekset

Kastike


Ohje

  1. Leikkaa pekoni isoiksi n. 3 cm paloiksi ja paahda ne uunissa 225 asteessa n. 10 min. kunnes ovat rapeita.
  2. Höyrytä kasviksia n. 8 min ja jäähdytä.
  3. Lohko tomaatit. Halkaise kurkku ja leikkaa sentin paloiksi. Lohko keitetyt ja kuoritut munat.
  4. Revi salaatti tarjoiluastiaan pohjalle ja kokoa ainekset kerroksittain päälle.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna sen maustua jääkaapissa n. 1 t. Tarjoa erikseen.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 237 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 4,6 g
Rasva 19,2 g
Tyydyttynyt rasva 7,7 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 2,5 g
Kalsium 125,7 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 2,5 g
Rasva 10,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi