Siirry sisältöön
Vadelmajuustolevykakku

Vadelmajuustolevykakku

Vadelmajuustolevykakku

Ainekset

Pohja

Kostutukseen

Juustokerma

Täyteeksi ja pinnalle

  • 2,500 kg Valio vadelmatäyte runsasta

Reunaan

  • 0,060 kg paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Sulata vetopohjalevyt muovin alla.
  2. Valmista juustokermavaahto. Sekoita vispikerman joukkoon tuorejuusto. Vaahdota ilmavaksi vaahdoksi.
  3. Täytä kakku: Käytä kostutukseen Hörppy™ vadelma mehujuomaa. Levitä väleihin vadelmatäytettä ja juustokermavaahtoa.
  4. Levitä kakun pinnalle tasainen kerros vadelmatäytettä.
  5. Levitä kakun reunoille vadelmatäytettä ja reunusta kakku paahdetuilla mantelilastuilla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 8807 kcal
Proteiini 169,3 g
Hiilihydraatti 844,7 g
Rasva 515,3 g
Tyydyttynyt rasva 257,6 g
Ravintokuitu 37,1 g
Suola 12 g
Kalsium 630,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 9 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search