
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,500 kg pakastekasvissekoitusta
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,050 kg sitruunamehua
- 0,100 kg tomaattimehua
- 0,006 kg suolaa
- 0,005 kg mustapippurirouhetta
- 0,015 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,080 kg tuoretta basilikaa hienonnettuna
-
0,300 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Tarjoiluun
-
3,600 kg
FS Provencen kalapalojaKalapala, jossa mukana kastike ja valmistettu sertifioidusta kalaraaka-aineesta.
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita sitruuna- ja tomaattimehu, suola, pippuri yrtit keskenään ja lisää ne kasvisten joukkoon.
- Kuumenna kiertoilmauunissa 225 asteessa n. 10 min.
- Levitä ruoan pinnalle juustokuutioita. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä lisäkkeenä.yhdessä Valio Provencen kalapalan kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
379 kcal
Proteiini
26,9 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
4,9 g
Suola
1,9 g
Kalsium
104,8 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa