Hyppää sisältöön
Välimerellinen kalapala

Välimerellinen kalapala

Välimerellisiä makuja lounaspöytään.

Välimerellinen kalapala

Ainekset

  • 2,500 kg pakastekasvissekoitusta
  • 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,050 kg sitruunamehua
  • 0,100 kg tomaattimehua
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,005 kg mustapippurirouhetta
  • 0,015 kg hienonnettua ruohosipulia
  • 0,080 kg tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 0,300 kg
    Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio salaattijuusto kuutiot 2 kg laktoositon

Tarjoiluun


Ohje

  1. Sekoita sitruuna- ja tomaattimehu, suola, pippuri yrtit keskenään ja lisää ne kasvisten joukkoon.
  2. Kuumenna kiertoilmauunissa 225 asteessa n. 10 min.
  3. Levitä ruoan pinnalle juustokuutioita. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä lisäkkeenä.yhdessä Valio Provencen kalapalan kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 379 kcal
Proteiini 26,9 g
Hiilihydraatti 21,1 g
Rasva 19,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,6 g
Ravintokuitu 4,9 g
Suola 1,9 g
Kalsium 104,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 6,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi