Siirry sisältöön
Valkosuklaakääretorttu
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Valkosuklaakääretorttu

Valkosuklaakääretorttu

Ainekset

Pohja

Kostutus

  • 0,100 kg
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l

Paahdettuvalkosuklaatäyte

Täyte

  • 0,300 kg Valio mansikkatäyte runsasta

Koristelu

  • 0,100 kg tuoreita mansikoita
  • 0,050 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

Täyte

  1. Sulata suklaa ja lisää kuumennettu maito pienissä erissä joukkoon. Sekoita emulsioksi. Vaahdota kerma kuohkeaksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos joukkoon.
  2. Sulata vetopohja ja kostuta kevyesti maidolla. Levitä täytettä kerros ja pursota mansikkatäyte runsas raidoiksi päälle. Rullaa tortut ja leikkaa kolmeen osaan.

Koristelu

  1. Koristele kääretortut valkosuklaatäytteellä ja hyytelöidyillä tuoreilla marjoilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1825 kcal
Proteiini 25,3 g
Hiilihydraatti 187,3 g
Rasva 107,7 g
Tyydyttynyt rasva 60 g
Ravintokuitu 4,9 g
Suola 1,2 g
Kalsium 460,4 mg
D-vitamiini 0,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 292 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 29,9 g
Rasva 17,2 g
Tyydyttynyt rasva 9,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search