
Ainekset
Pohja
- 0,860 kg
Täyte
- 0,240 kg Valio mansikkatäyte runsasta
Mousse
- 2,000 kg
- 0,032 kg liivatelehteä
- 1,000 kg Valio mansikkatäyte runsasta
- 0,500 kg mansikkasosetta
Koristeluun
- 0,200 kg valkosuklaata
- 0,200 kg kaakaovoita
- 0,001 kg punaista elintarvikeväriä
Jaa resepti
Ohje
Koristelu
- Irroita jäinen pohjustus silikonimatosta ja leikkaa kohmeinen levy leivoksiksi.
- Ruiskuta leivoksien pinta värjätyllä kaakaovoi-valkosuklaa seoksella. Voit käyttää myös valmista kuorrutetta spraypullosta.
- Koristele haluamallasi tavalla.
Mousse
- Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
- Lämmitä mansikkasose ja sulata liivatelehdet kuumaan soseeseen.
- Yhdistä mansikkatäyte ja liivateliuos.
- Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää liivate-mansikkaseos joukkoon.
- Levitä kerros moussea sydänkuvioiselle silikonimatolle.
- Laita vetopohja moussen päälle (kostuta tarvittaessa) ja pursota mansikkatäytettä raitoina päälle.
- Täytä toinen kerros ja päälimmäiseksi vetopohja.
- Pakasta
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
269 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
24,2 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Kalsium
37,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
269 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
24,2 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa