Siirry sisältöön

Aimo annos asiakastarinoita

Me Aimot haluamme nostaa asiakkaamme keskiöön ja auttaa heitä menestymään. Tämän vuoksi kerromme aimo annoksen tarinoita asiakkaistamme.

Ravinteli Huber

Nata Salmela kävi Tampereella jututtamassa Ravinteli Huberin ravintoloitsijaa, Mika Roitoa. Valio Aimon laaja valikoima ja laadukkaat tuotteet saa Mikan suosittelemaan Valio Aimoa ravintola-alan muillekin toimijoille. ⭐️Ravinteli Huberin suosituin annos on avotulella grillattu pihvi, marmori entrecote – Valio Aimon toimittamana tietenkin. 🥩

VALO Hotel & Work

Jasmin Hamid kävi tutustumassa VALO Hotel & Workin tiloihin ja toimintaan. Keskusteluissa nousi vahvasti esiin vastuullisuus jo ihan liikeideasta lähtien. Valio Aimo sai heidän henkilökunnalta paljon kiitosta. Luotettavuus, laatu ja hyvä palvelu nousivat esiin keskustellessa kumppanuudesta.

Siipiweikot

Seksikäs-Suklaa kävi Tampereella tutustumassa Siipiweikkojen tarinaan. 🍗 Kaikesta huokui henkilökunnan hyvä fiilis ja omistautuminen ravintolan toimintaan ja omiin tuotteisiin. Käy katsomassa mistä Siipiweikkojen tarina alkoi ja missä mennään tänä päivänä.

Siipiweikkojen Tuomas Hyysalo (Asiakkuus- ja hankintapäällikkö), Sauli Virtanen (Ravintolatoimen operatiivinen päällikkö) ja Katja Jääskeläinen (Ravintolapäällikkö) sekä Seksikäs-Suklaa

Apukka Resort

Sami Kuronen matkasi Rovaniemelle tutustumaan Apukka Resortiin – sen eri aktiviteetteihin ja erityisesti ravintolapalveluihin. 🍽️Haastatellessa ravintoloitsijoita kävi heti ilmi, että Apukka Resortissa käy laaja joukko kansainvälisiä vieraita, jotka pääsevät resortissa kokemaan ja näkemään lappia sekä maistamaan lappilaisia makuja.


Ihan Aimona! -podcast

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Ruokatrendit 2025

Kokosimme uunituoreeseen trendiraporttiin neljä globaalia ruokatrendiä sekä ravintolamaailman kuumimmat ilmiöt. Lisäksi kerromme, kuinka hyödynnät trendejä omassa liiketoiminnassasi. Lataa nyt!

Search