
Aimo annos asiakastarinoita
Me Aimot haluamme nostaa asiakkaamme keskiöön ja auttaa heitä menestymään. Tämän vuoksi kerromme aimo annoksen tarinoita asiakkaistamme.
Ravinteli Huber
Nata Salmela kävi Tampereella jututtamassa Ravinteli Huberin ravintoloitsijaa, Mika Roitoa. Valio Aimon laaja valikoima ja laadukkaat tuotteet saa Mikan suosittelemaan Valio Aimoa ravintola-alan muillekin toimijoille. ⭐️Ravinteli Huberin suosituin annos on avotulella grillattu pihvi, marmori entrecote – Valio Aimon toimittamana tietenkin. 🥩

VALO Hotel & Work
Jasmin Hamid kävi tutustumassa VALO Hotel & Workin tiloihin ja toimintaan. Keskusteluissa nousi vahvasti esiin vastuullisuus jo ihan liikeideasta lähtien. Valio Aimo sai heidän henkilökunnalta paljon kiitosta. Luotettavuus, laatu ja hyvä palvelu nousivat esiin keskustellessa kumppanuudesta.

Siipiweikot
Seksikäs-Suklaa kävi Tampereella tutustumassa Siipiweikkojen tarinaan. 🍗 Kaikesta huokui henkilökunnan hyvä fiilis ja omistautuminen ravintolan toimintaan ja omiin tuotteisiin. Käy katsomassa mistä Siipiweikkojen tarina alkoi ja missä mennään tänä päivänä.

Apukka Resort
Sami Kuronen matkasi Rovaniemelle tutustumaan Apukka Resortiin – sen eri aktiviteetteihin ja erityisesti ravintolapalveluihin. 🍽️Haastatellessa ravintoloitsijoita kävi heti ilmi, että Apukka Resortissa käy laaja joukko kansainvälisiä vieraita, jotka pääsevät resortissa kokemaan ja näkemään lappia sekä maistamaan lappilaisia makuja.


🎙️ Ihan Aimona! -podcast
Kuuntele podcastiamme ruoka-alan ammattilaisille. Ensimmäisissä jaksoissa mukana Erika Poussa, Luka Balac sekä Johan Kurkela.