Hyppää sisältöön

Reseptit ammattilaisille

Me aimolaiset haluamme auttaa asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Jaamme mieluusti pitkää kokemustamme, onhan Valio Koekeittiömme toiminut jo 1950-luvulta asti.

Reseptipankistamme löydät käyttövalmiita, testattuja reseptejä, jotka on helppo ottaa käyttöön. Valion tuotteiden avulla luot laadukkaita makuelämyksiä.

Koekeittiö

Reseptit on laadittu Valio Aimo Koekeittiöllä, jossa reseptiä on suunniteltu, testattu ja optimoitu. Tutustu koekeittiön osaajiin, niin ymmärrät miksi valmiita reseptejä kannattaa hyödyntää.

Reseptejä horeca-toimijoille

Olit sitten miltä vain horeca-toimialalta, reseptipankistamme löydät varmasti inspiroivia reseptejä. Keittiömestari Tuomas Hämäläinen suunnittelee monipuolisesti reseptejä eri tarpeisiin.

Reseptejä suuriin ammattikeittiöihin

Reseptipankista löydät paljon käytännöllisiä reseptejä suurien ammattikeittiöiden käyttöön. Ruokapalveluiden asiantuntijamme Petri Nuutinen tuntee suurkeittiömaailman ja osaa huomioida sen tarpeet reseptiikassa.

Reseptejä teollisuuden käyttöön

Teolisuuden tuotannossa tarpeet reseptiikalle ovat erilaiset. Leipomokonsultti Mika Parviainen osaa suunnitella reseptejä juuri leipomoteollisuuden tarpeisiin.

Sesongit ohjaa toimintaa

Sesongit ohjaa vahvasti ammattilaisten reseptiikkaa. Tutustu ajankohtaisiin sesonkeihin ja ideoihin niiden ympärillä.

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi