Siirry sisältöön

Tuotteet ammattilaisille

Tukkukaupalla tuotteita – sellainen on Valio Aimo®. Yksi ruokatukku tarjoaa kaiken, mitä ammattikeittiö, teollisuuden toimija tai yksittäinen toimisto tarvitsee. Laajasta valikoimasta hankit kerralla tuoreet hedelmät ja vihannekset, lihat ja kalat, tuoretuotteet, teolliset elintarvikkeet, juomat ja pakasteet sekä ruoanlaitto- ja kattaustarvikkeet.

Valion uutuuksiin ja suosikkituotteisiin pääset tutustumaan alla. Koko tuotevalikoiman näet verkkokaupoissamme.

Koko tuotevalikoimaa verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.
Luettavaa tuotteista

Search