Siirry sisältöön

Tuotteet ammattilaisille

Tukkukaupalla tuotteita – sellainen on Valio Aimo®. Yksi ruokatukku tarjoaa kaiken, mitä ammattikeittiö, teollisuuden toimija tai yksittäinen toimisto tarvitsee. Laajasta valikoimasta hankit kerralla tuoreet hedelmät ja vihannekset, lihat ja kalat, tuoretuotteet, teolliset elintarvikkeet, juomat ja pakasteet sekä ruoanlaitto- ja kattaustarvikkeet.

Koko tuotevalikoimaa verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.Kuukauden kampanjatuotteet

Tarjoamme joka kuukausi aimo annoksen kauteen sopivia kampanjatuotteita. Tukustu ja tilaa tuotteet verkkokaupasta silloin kun sinulle sopii tai tule ostoksille pikatukkuihin.

Kuvassa ilta-aikaan Valio Aimo työntekijä vetää ulkoa sisälle rullakkoa, jossa on paljon vihanneksia ja hedelmiä.

Tuotejulkaisut

Tuote-esitteet helpottavat tuotevalinnoissa, jotta sinä voit käyttää aikaasi oikeisiin asioihin.

Kokki seoittamassa ruokaa pannulla ja annostelemassa sitä pöydällä oleviin take away kulhoihin

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search