Siirry sisältöön

Luettavaa tuotteista

Aimo jauhomixit

Aimo jauhomixeissä on jopa 10 raaka-ainetta samassa pakkauksessa. Tutustu tuotteisiin ja tehosta toimintaasi valmiilla jauhosekoituksilla.

Aimo jauhomixeillä saat vaivattomasti luotua niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin. Laadukkaat Aimo jauhomixit ovat saatavilla vain Valio Aimo® tukun kautta!

Käyttövalmis ratkaisu

Olemme hoitaneet tuotekehityksen, ideoinnin ja testaamisen sinulle valmiiksi. Näissä jauhomixeissä on jopa kymmenen raaka-ainetta samassa pakkauksessa. Sekoitukset on kaikki tarkoin valittu ja testattu, joten sinun ei tarvitse miettiä miten eri aineisosat käyttäytyvät yhdessä – tämä on tasalaatuinen kokonaisuus!

Valmiiden sekoitusten avulla et myöskään turhaan kasvata varastoasi useilla eri jauhoilla eikä sinun tarvitse testata niiden oikeaa suhdetta itse. On entistäkin selvempää, että työvoimapulassa tarvitset kaiken mahdollisen avun toiminnan tehostamiseen ja siinä me Aimot haluamme olla apunasi. Näiden jauhosekoitusten käytöllä sinun ei tarvitse tinkiä laadusta, vaan yhdestä pakkauksesta saat valmistettua useita eri artesaanityyppisiä tuotteita.

5 hyvää syytä jauhomixien käyttöön

  1. 10 raaka-ainetta yhdessä pakkauksessa. – Vähentää työaikaasi, kun olemme yhdistäneet jo kaiken tarvittavan.
  2. Ei turhia varastoarvon kasvattajia.
  3. Tasalaatuinen lopputuote – joka kerta!
  4. Helpotusta työvoimapulaan. Tekijöistä on pulaa, jolloin on vaikea saada pitkän ajan ammattilaisia ja tietotaitoa ei ole aina saatavilla. Jauhomixejä osaa käyttää aloittelijakin ja tulos on ammattimainen!
  5. Useita eri tuotteita yhdestä pakkauksesta. Yhdellä tuotteella saat helposti aikaiseksi eri lopputuotteita!

92493 Aimo 10kg kauraleipämix

Aimo kauraleipämix on runsaasti kauraa sisältävä täysseos kauraisten tuotteiden leivontaan. Erilaiset kaurajakeet antavat tuotteille kauraisen pehmeän maun ja rouhean suutuntuman.

Lisää vain vesi, hiiva, siirappi ja öljy

Tuotenumero: 8084409
Ean-koodi: 6419811924933

8084332 Aimo 10kg tummaleipämix

Aimo tummaleipämix on runsaasti erilaisia siemeniä ja mallasta sisältävä täysseos. Tällä valmiilla sekoituksella voit leipoa erilaisia ja täyteläisen makuisia leipiä ja sämpylöitä.

Lisää vain vesi ja hiiva.

Tuotenumero: 8084332
Ean-koodi: 6419811924919

92492 Aimo 10kg siemenleipämix

Aimo siemenleipämix on moniviljaleipien valmistukseen soveltuva rouheinen täysseos, joka sisältää reilusti siemeniä ja hiutaleita. Siemenleipämix taittuu monenlaiseen leivontaan paahtoleivistä erilaisiin sämpylöihin.

Lisää vain vesi ja hiiva

Tuotenumero: 8084444
Ean-koodi: 6419811924926

8084304 Aimo 10kg cakemix

Aimo cakemix on laktoositon täysseos mm. kuppikakkujen, levypiirakoiden ja muffinien leivontaan. Cakemixillä voi leipoa sesonkeihin sopivat tuotteet käyttämällä leivonnassa sesongille ominaisia täytemakuja. Cakemixin päälle sopivat erilaiset hillot ja täytteet sekä tuoreet että pakastetut marjat, kuten myös hedelmäsäilykkeet.

Lisää vain vesi, voi ja öljy.

Tuotenumero: 8084304
Ean-koodi: 6419811924940

8084303 Aimo 10kg kahvileipämix

Aimo kahvileipämix on pullien ja munkkien leivontaan suunniteltu täysseos, josta syntyy todella helposti muhkeat ja pitkään pehmeinä säilyvät leivonnaiset. Kahvileipämixillä onnistuu ominaissuudeltaan pehmeät ja tuoreustunnultaan ylivoimaiset tuotteet ja sillä voi leipoa myös vegaanisia tuotteita.

Lisää vain vesi, hiiva ja voi/öljy.

Tuotenumero: 8084303
Ean-koodi: 6419811924957

Mika Parviaisen suosikkituote

Mika Parviaisen suosikkituote

”Minun oma suosikkini on kahvileipämix. Tämän upean tuotteen säilyvyys antaa joustoa keittiöön, hävikkiä syntyy vähemmän ja aikaa säästyy huomattavasti. Tällä seoksella valmistetut tuotteet maistuvat tuoreelta pitkään ja tuotteet pysyvät mehevinä useankin päivän ajan.”


Tilaa tuotteet

Toimitustukun verkkokauppa

Saat tilattua tuotteet myös toimitustukun verkkokaupasta, me toimitamme tilauksesi suoraan toimipisteeseesi.

Pikatukut pääkaupunkiseudulla

Jauhomixit voit hakea suoraan myös pääkaupunkiseudun pikatukuista.

Myyntipalvelu

Myyntipalvelu-Aimot kertovat sinulle mielellään lisää tuotteista ja niiden käytöstä.


Search