Siirry sisältöön
Kasviperäisillä Valio Oddlygood® tuotteilla onnistut

Luettavaa tuotteista

Kasviperäisillä Valio Oddlygood® tuotteilla onnistut

Kasviperäisten Valio Oddlygood® tuotteiden avulla on helppo onnistua vegaanisessa ruoanlaitossa ja leivonnassa. Katso reseptit lounasravintoloihin, vegaaniseen pizzaan, leivontaan ja valmiit välipalatuotteet vitriiniin.

Vegaaniset vaihtoehdot lounaslinjastolle

Kasviperäisten vaihtoehtojen kysyntä kasvaa koko ajan, myös lounasravintoloissa. Valio Oddlygood® kaurajuomien pehmeä maku sopii täydellisesti ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Kauniisti sulava Valio Oddlygood® Veggie raaste taas on täydellisen vegaanisen pizzan ja maukkaiden kuorrutusten salaisuus.


Valio Oddlygood® Barista

Valio Oddlygood® Barista

Valio Oddlygood® Barista on kehitetty vastaamaan vaativimpien baristojen tarpeisiin. Gluteeniton kaurajuoma vaahtoutuu ja sekoittuu parhaalla mahdollisella tavalla eri kahvilaatujen kanssa, kaikissa kahvijuomissa.


Raikkaat vaihtoehdot vitriiniin

Kaipaatko uusia ideoita vitriiniin? Valio Oddlygood® gurtit ovat loistava pohja erilaisille smoothieille ja kulhoon koottaville välipaloille. Kokeilepa näitä reseptejä tai poimi seuraavaan tilaukseen näppärät valmiit gurttipikarit. Muista myös maukkaat Valio Oddlygood® Veggie viipaleet, joiden avulla loihdit näppärästi vegaaniset täytetyt leivät ja sämpylät!


Leivotaan lempeästi kauralla

Vegaanisessa leivonnassa on omat niksinsä, mutta näillä ohjeilla on helppo onnistua! Kaura on nosteessa leivonnan viljana, mutta kannattaa ilman muuta kokeilla myös kaurajuomia leivontaan. Valio Oddlygood® kaurajuomien lempeä maku sopii mainiosti nesteeksi esimerkiksi sämpylöihin.


Search