Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

7 x kätevä makupohja

Valmiin makupohjan avulla vaihdat helposti ja nopeasti makumaailmaa esimerkiksi salaattipöydässä. Tuunaa monikäyttöiset makupohjat liikeideaasi sopiviksi, sillä asiakas arvostaa uniikkeja makuja.

Valmiita makupohjia käyttämällä tarjoat asiakkaalle herkullisia makumaailmoja sekä helpotat omaa työtäsi. Näin tuot kustannustehokkuutta makupohjilla:

• Kun teet makupohjat valmiiksi kylmään, niillä on nopea maustaa erilaiset komponentit ja taloudelliset raaka-aineet, kuten hiilihydraatit, palkokasvit, ylijääneet proteiinit sekä salaatit.
• Alla olevat makupohjat valmistuvat helposti sekoittamalla ainekset yhteen. Käytä makupohjia sekoittamalla ne raaka-aineiden joukkoon tai erillisenä kastikkeena, jota asiakas annostelee itse. Monet niistä toimivat myös lämpimänä tai kylmänä kastikkeena pääruoan kyljessä.
• Tee maanantaisin isompi satsi makupohjia, ja voit käyttää niitä koko viikon. Ne säilyvät hyvinä kylmässä, suljetuissa astioissa.
• Itsetehdyt makupohjat antavat ravintolalle myös persoonallisuutta. Talon oma kastike on asiakkaan mielessä aina erityisempi valinta kuin valmissoosi. Kokeile erilaisia makupohjia ja muuntele niitä omaan liikeideaasi sopiviksi.

Erilaisia makupohjia

1. Tomaatti-yrtti

aurinkokuivattu tomaatti
sherryviinietikka
sitruunamehu
oliiviöljy
kuivattu oregano
basilika

2. Piimävinaigrette

piimä
vaalea balsamico
öljy
suola

3. Mausteinen appelsiini

appelsiinimehu
juustokumina
kaneli
kardemumma
öljy
hunaja

4. Tirokafteri

salaattijuusto
jalapeno
kermaviili

5. Makea umami

seesamiöljy
seesaminsiemen
lime
kalakastike
hunaja
soija

6. Makea sinappi

sinappi
vaahterasiirappi
chili
kaneli
öljy

7. Tahini

tahini
jogurtti
sitruunamehu
vaahterasiirappi
öljy


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search