Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Atria: 4 syytä valita kanaa

Atria: 4 syytä valita kanaa

Onko hiilineutraali ruokaketju sinunkin tavoitteesi? Hyvä, sillä silloin on Atrialla sama suunta – perille Atria pääsee vuoteen 2035 mennessä.

Teksti ja kuvat: Atria – hyvä ruoka, parempi mieli

Matkalla kohti hiilineutraalia ruokaketjua?

Kaikkien elintarvikealan toimijoiden on kannettava yhteinen vastuunsa ja tehtävä kaikkensa ilmastomuutoksen torjumiseksi. Me Atrialla haluamme hoitaa oman osuutemme ja vielä vähän enemmän: pyrimme olemaan kokonaan hiilineutraali viimeistään vuonna 2035.

Tässä 4 syytä, miksi sinunkin kannattaa valita atrialaista kanaa keittiöösi!

Mehukas, kypsä kanaleike – Atria Kypsä Kanan Reisileike 1xn2kg

Kypsä kanan reisileike on loistava raaka-aine erilaisille kanapadoille ja muille kanaruuille. Valmiiksi kypsennetty kanan reisileike on reilun kokoinen luuton pihvi kanasta. Mieto suolaus varmistaa mehevän lopputuloksen.

Ainekset: broilerin reisileike (92 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 451, E 450), dekstroosi, sakeuttamisaine ksantaanikumi, Alkuperämaa: Suomi

Reilua meksikolaista makua – Atria Kypsä Kanan Reisileike Mexican 1xn2kg

Mexican-maustettu kanan kokonainen reisileike sopii erilaisiin patoihin tai esimerkiksi kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi. Selkeä makumaailma helpottaa ja nopeuttaa valmistusta sekä riittää tarvittaessa maustamaan myös kastikkeen. Kypsän reisileikkeen käyttö on helppoa: lisää vain tacokastike ja tomaattimurska tai revi sellaisenaan leipien tai tortillojen täytteeksi.

Ainekset: broilerin reisiliha (82 %), vesi, mausteet (paprika, vihreä paprika, sipuli, chili, juustokumina, korianteri, jalapeno, oregano, lime), rypsiöljy, sokeri, jodioitu suola, maltodekstriini, aromit (mm. paprika), Alkuperämaa: Suomi


Search