Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Courtyard Tampere Cityssä toimitaan maailman suurimman hotelliketjun opein

Ville Virkin johtama Courtyard Tampere City on kaupungin ensimmäinen kansainvälisen ketjun hotelli, jonka sydämenä toimii ravintola Kitchen & Bar. Siellä suomalaiset maut ja raaka-aineet sopivat hyvin osaksi menua, jota ohjaavat brändin tarkat standardit.

Courtyard Tampere City

Maailman suurimman hotelliketjun Marriott Internationalin ensimmäinen Courtyard-hotelli Suomessa. Hotellissa on 229 huonetta sekä yhdyskäytävä, joka vie asiakkaat suoraan Tampere-talon kongressisiipeen. Ravintola Kitchen & Bar tarjoilee kansainvälisiä klassikkoruokalajeja ja modernin keittiön herkullisia makuja.

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Miksi kumppaninne on Valio Aimo?

”Olemme erittäin tyytyväisiä Valio Aimo -tukun palveluihin. Laaja valikoima, toimitusvarmuus, laatu ja tehokkuus ovat loistavalla tasolla ja vastaavat kansainvälisen hotelliketjun vaatimuksiin. Myös verkkokauppa toimii hyvin, ja tilaaminen on helppoa. Sesongin tuotteet ja tarjoukset tulevat kätevästi esiin heti aloitussivulla.”

Tampereen Hotel Courtyardin henkilökunta keittiössä
Keittiöpäällikkö Jarmo Räisänen kertoo, että Kitchen & Barin ruokalistalla pyritään selkeyteen ja laatuun.
Tampereen Hotel Courtyardin lautasannos
Lähijärvien kuha on listalla lähes aina.

Ville Virkin opit maailman suurimmalta hotelliketjulta

Virkki on oppinut paljon esimerkiksi toimivista prosesseista. Poimi vinkit omaan liiketoimintaasi.

Tuota tasalaatuista palvelua

Yhdessä hotellissa asioita pystyy hoitamaan maalaisjärjellä, mutta kun toiminta skaalautuu tuhansiin yksiköihin ympäri maailmaa, johtamiseen tarvitaan hyvät työkalut. Laatua valvontaan muun muassa auditoinneilla, pakollisilla koulutuksilla sekä panostamalla selkeisiin työohjeisiin ja toiminnan kehittämiseen.

Muista liiketoimintaosaaminen

Se korostuu etenkin ravintolapuolella. Hyvällä liikeidealla, konseptilla ja ruoalla ei tee mitään, jos sitä ei pysty myymään kannattavasti. Raaka-aineiden hinnat, järkevä ostaminen, varaston hallinta ja tehokas työvuorosuunnittelu ovat iso osa menestyvää toimintaa. Meillä on runsaasti verrokkidataa muista hotelliravintoloista ja Mohamed tuntee alan lainalaisuudet erinomaisesti. Seuraamme tunnuslukuja päivä- ja viikkotasolla.

Panosta henkilökuntaan

Rekrytoimme avoimin mielin erilaisista taustoista tulevia ammattilaisia ja pyrimme luomaan ympäristön, jossa jokainen työntekijä tuntee olevansa arvokas osa tiimiä. Marriottin ilmapiiri uuden oppimiseen on kannustava ja positiivinen. Koulutuksia on verkossa ja livenä aina cocktailosaamisesta tietoturvaan ketjun omien kouluttajien, kisojen ja pelienkin muodossa. Tämä on hyvä tapa sitouttaa työntekijöitä.

Maltti on valttia − iso laiva kääntyy hitaasti

Marriottin valtava kokoluokka aiheuttaa joskus ketteryyden puutetta. Asiat menevät kyllä maaliin, kunhan niitä on ensin pureskeltu muutama vuosi. Hyvä esimerkki oli kertakäyttöisistä shampoo- ja hoitoainepulloista luopuminen. Kun aloitin 2019 syksyllä, kaiken piti olla valmista keväällä 2020. Ongelmana oli löytää tehdas, joka pystyisi toimittamaan ilmastossa kuin ilmastossa toimivat kiinnikkeet, joita ei saanut kiinnittää poraamalla. Sellainen tehdas löytyi vihdoin vuonna 2023.


Search