Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Klassikkoruokalajien paluu

Trendikkäät bistrot ja brasseriet hurmaavat asiakkaat mutkattomalla ilmapiirillä ja maukkaalla ruoalla. Klassiset ruokalajit sopivat monenlaisten ravintoloiden listoille. HKScan Food service -tuotteilla tuot tyylin helposti omaan ravintolaasi.

Bistro- ja brasserietyylisiä ravintoloita löytyy jo lähes joka puolelta Suomea. Asiakkaat arvostavat rentoa ilmapiiriä ja laadukasta, yksinkertaista ruokaa, joka on tuttua ja turvallista.

Trendi tuo lautasille tunnettuja eurooppalaisia klassikkoruokalajeja, jotka tuovat mukanaan tietynlaista arvokkuutta.

”Ilmiöstä riittää ammennettavaa monenlaisiin ravintoloihin, sillä ruokalajit sopivat niin lounas- kuin illallisravintolaan. Esimerkiksi kukkoa viinissä upgreidaa lounaan ja illallispöydässä sen voi tarjota tuhdin tumman paahteisen kastikkeen, pekonin ja herkkusienten kera”, HKScanin kehityspäällikkö, keittiömestari Sami Rekola sanoo.

Tyylille on ominaista vaihtuva ruokalista, joka antaa paljon tilaa muutoksille ja joustoa keittiöön. Ruokalistalla voi olla nimettynä vain pääraaka-aine valmistustapoineen ja kastikkeineen.

”Tänään voi tarjota vaikka entrecotea tai grillattua kanaa bearnaisella ja huomenna vuorostaan cafe de paris -kastikkeella. Klassikot pysyvät, mutta lisäkkeillä tehdään kiinnitys sesonkiin. Lisäke voi olla myös asiakkaan itse valittavissa”, Rekola sanoo.

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search