Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Juhlava juustobuffet Leipuripäivillä

Leipuripäiviä vietettiin Turussa 11.-13.8.2023 ja me Aimot järjestimme näyttävän juustobuffetin leipomoalan ammattilaisille perjantaina 11.8.

Juhlavat puitteet juustobuffetille

Edellisestä yhteistapaamisesta oli jälleen kulunut vuosi ja eloisa puheensorina täytti Turun sopimuspalokunnan korkean ja näyttävän pääsalin. Flyygelin soitto lisäsi entisestään tunnelmaa. Koekeittiön kondiittorimestari Mika Parviainen soitti taidokkaasti alkutahdit tapahtumalle.

Sadat kutsuvieraat olivat löytäneet tiensä perinteiseen Valio juustojen buffettilaisuuteen, joka alkoi kättelyn merkeissä. Meidän Aimojen järjestämä juustobuffet oli Leipuripäivien ensimmäinen kaikki yhteen kokoava tilaisuus, jossa Suomen Leipuriliittoon kuuluvat leipomoalan ammattilaiset tapasivat toisensa kesälomien jälkeen. Juttua siis riitti niin leipomoiden arjesta kuin myös jokaisen loman vietosta. Leipurit ovat kerrassaan yhtä isoa perhettä.

Valio Aimo kondiittorimestari Mika Parviainen soitti taidokkaasti alkutahdit tapahtumalle.
Valio Aimo myyntitiimi oli iloisena läsnä tapahtumassa.
Veera ja Kari Meltovaara, Leipomo Rosten sekä Matti Kortelainen, Valio Aimo (keskellä)
Outi Suopanki ja Sari Lindroos,
koulutuskeskus Salpaus

Ratkaisuja juustoista

Innostuistko juustoista? Katso kattava Juuston viemää ratkaisukokonaisuutemme.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search