Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Tehostaminen mahdollistaa kahvila-konditoria Houkutuksen kasvun: ”Sisältä päin muuttui kaikki, mutta asiakas huomaa vain paremman palvelun”

Kahvila Houkutuksen omistaja Hanna Kokko

Omistajavaihdoksen yhteydessä Houkutuksen prosessit räjäytettiin atomeiksi. Se kannatti, sillä pian kahvilalla on toimipisteitä kahden sijaan neljä ja kaupankäynti laajenee myös aivan uusille alueille. Ydintuotteesta – itäsuomalaisten rakastamista kakuista – ei kuitenkaan tingitä.

Valio Aimo® kumppani – Kahvila-konditoria Houkutus

Joensuussa ja Kuopiossa toimiva kahvilaketju ja kakkukauppa, joka tunnetaan omissa leipomoissa syntyvistä kakuistaan ja muista kahvilaherkuistaan sekä suosituista salaattilounaistaan. Vuonna 1989 alkanut toiminta siirtyi nykyisille yrittäjille neljä vuotta sitten. He pyörittävät Kuopiossa myös Burtsow-konditorioita.

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Joensuun alkuperäinen Houkutus on valikoimaltaan perinteisempi kuin kauppahalliin pari vuotta sitten avattu pienempi toimipiste. Nopeimmin ruoka- ja juomatrendit näkyvät Kuopion kahvilassa.
Houkutuksen omat leipurit ja kondiittorit valmistavat kaikki tuotteet päivittäin aidoista raaka-aineista.

Miksi kumppanisi on Valio Aimo?

Valion hillot ovat erityisesti kakkuhilloina ylivertaisia. Ne ovat täyttä tavaraa ja niiden rakenne on tarpeeksi jämäkkää, jolloin kakkukerrokset eivät pääse luisumaan.

Kumppanina Valio on joustava ja luotettava. Oma edustajamme on aina tavoitettavissa ja taikoo meille tuotteita silloinkin, kun niiden kysyntä on kovimmillaan. Vaikka meillä olisi paniikki, apu löytyy tavalla tai toisella.

Myös Valion toimitusvarmuus on äärettömän hyvä: yllätyksiä ei tule, vaan saamme sen minkä olemme tilanneet. Se on tärkeää, sillä samanlaatuisia korvaavia tuotteita ei yksinkertaisesti saa muualta.”

”Houkutus on aina tunnettu aidoista raaka-aineistaan ja alusta loppuun itse tehdyistä herkuistaan.” Hanna Kokko linjaa.
Houkutuksen omat leipurit ja kondiittorit valmistavat kaikki tuotteet päivittäin aidoista raaka-aineista.

Hanna Kokon vinkit yrityskaupalla kasvamiseen

Harkitsetko yrityskauppaa? Lue Kokon opit prosessin alusta kaupan jälkeiseen aikaan.

Talous kuntoon
Suunnittele rahoitustarve oikein ja varmista, että käyttöpääomaa on riittävästi. Vaikka yrityskaupassa hypätäänkin liikkuvaan junaan, odottamattomia kuluja tulee alkuvaiheessa poikkeuksetta, eikä kaikkea pysty heti rahoittamaan tulorahoituksella.

Tiedä mitä ostat
Tutustu ostettavaan yritykseen niin hyvin kuin mahdollista. Monipuolisen yleiskuvan saamiseksi ostajan on hyvä päästä keskustelemaan myyjän lisäksi myös henkilökunnan tai vähintäänkin avainhenkilöiden kanssa.

Tiedä mistä maksat
Mieti, mitä kauppahintaan tosiasiallisesti kuuluu. Mikä on brändin ja valmiin asiakaskunnan arvo? Entä onko olemassa oleva kalusto hyödynnettävissä sellaisenaan vai joudutko tekemään paljon lisäinvestointeja?

Valmistaudu muutosvastarintaan
Muutoksen ja siitä seuraavan lisätyön vastustaminen kuuluu ihmisluontoon. Siksi muutosjohtaminen on raskasta ja vaatii pitkää pinnaa sekä yrittäjältä että esihenkilöiltä. Muutokselle, prosessien sujuvoittamiselle ja niiden mukanaan tuomien hyötyjen oivaltamiselle kannattaakin varata riittävästi aikaa.

Keskity ydintuotteisiin
Mieti rohkeasti, mitä kannattaa säilyttää ja mitä muuttaa. Älä tingi laadusta, mutta karsi rönsyt ja keskity ydintuotteisiin. Valikoimissa voi olla jokaiselle jotakin, mutta kaikille ei koskaan voi tarjota kaikkea.


Search