Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista
Lagerblad: Kaksi uutta suomalaista vaihtoehtoa tonnikalalle
Lagerbladin uudet herkulliset tuotteet – kalamuru ja kirjolohimuru – ovat monikäyttöiset vaihtoehdot tonnikalalle.
Teksti ja kuvat: Lagerblad Foods
Valmiiksi paistettu kalamuru syntyy silakasta, särjestä ja lahnasta ja kirjolohimurussa on 100 % kirjolohta. Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia. Kalamuruja on helppo käyttää; molemmat tuotteet sopivat esimerkiksi laatikko- ja pastaruokiin, kastikkeisiin, tortilloihin, pizzaan ja uuniperunan lisukkeeksi.
Meille Lagerbladilla on arvovalinta käyttää suomalaisia kalaraaka-aineita ja työllistää suomalaisia kalastajia. Olemme ilolla olleet mukana myös John Nurmisen Säätiön lähikalahankkeessa, jonka tavoitteena on tervehdyttää Saaristomerta poistamalla merestä ravinteita särkikalaa kalastamalla.