Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Kauden Parhaat -tapahtumassa nautittiin kesästä

Kauden Parhaat -tapahtumassa nautittiin kesästä

Pääkaupunki antoi parastaan, kun aurinko paistoi Kauden Parhaat tapahtumapäivinä 11.-12.5.2023. Kaksipäiväinen tapahtuma kokosi kymmenittäin tavarantoimittajia Koivuhaan ja Sörnäisten pikatukkuihin.

Sesongin tuotteiden maistatuksia, uusia ideoita ja inspiraatiota oli aistittavissa asiakaskunnan ilmeistä. Mukana olivat pienistä paikallista tavarantoimittajista aina suuriin brändeihin asti. Pannut lämpenivät ja rasvakeittimet kuumenivat.


Paljon ihmisiä kävelemässä tapahtumassa

Ammattitapahtumat

Seuraa tapahtumasivumme, niin tiedät aina ensimmäisenä missä tapahtumissa kannattaa vierailla ja missä pääset tututustumaan tarkemmin Aimoihin.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search