Kotimainen Bunge tuottaa vastuullisia kasvirasvoja ammattilaiskäyttöön
Bunge Finland Oy tekee uraauurtavaa työtä kasvirasvojen parissa Suomen ainoassa margariinitehtaassa Varsinais-Suomessa. Bunge kehittää vastuullisesti tuotetuista ja turvallisista raaka-aineista maistuvia ja hyvinvointia edistäviä kasviperäisiä tuotteita.
Teksti ja kuvat: Bunge
Ammattikeittiöissä on jo pitkään ollut kysyntää palmuöljyttömälle levitteelle. Bunge vastasi toiveeseen lanseeraamalla ensimmäisen palmuöljyttömän margariinin, Keiju Catering 3 öljyä, ammatti- ja suurtalouskeittiöihin. Tuotetta on saatavana kahdessa eri koossa: 400 gramman rasiassa ja kuuden gramman annospakkauksina.
Maukas uutuus sopii lähes kaikkiin ruokavalioihin – myös vegaaneille. Keiju Catering 3 öljyä on säilöntäaineeton, laktoositon, maidoton ja varustettu Sydänmerkillä. Levitteen rasvapitoisuus on 60%, joten sitä voi käyttää joko sellaisenaan leivän päällä, mutta se sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Keiju Catering 3 öljyä -margariinin tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota suolan vapautumiseen, mikä tekee siitä maukkaamman levitteen ilman suurempaa määrää suolaa.
Helppokäyttöiset verkkokaupat täynnä arkea helpottavia ominaisuuksia.
Keiju Catering tuotteet tukussa
8082355 KEIJU CATERING 400G 3 ÖLJYÄ MARG 60% LAK
8082380 KEIJU CATERING 240X6G 3 ÖLJYÄ MARG 60%
Verkkokauppamme palvelee – tilaa tuotteet kätevästi silloin kun sinulle sopii.