Hyppää sisältöön
Pinnalla nyt

Kuukauden kampanjatuotteet

Pizzaa ja juomaa ravintolapöydässä

Tarjoamme lokakuussa aimo annoksen kauteen sopivia kampanjatuotteita. Tukustu ja tilaa tuotteet verkkokaupasta tai tule ostoksille pikatukkuihin.

Tutustu ja tilaa tuotteet verkkokaupasta silloin, kun sinulle parhaiten sopii tai tule ostoksille pikatukkuihin. Kampanjahinnat ovat voimassa 1.-31.10.2023.

Toimitustukun asiakkaille

Toimitustukun asiakkaana löydät verkkokaupasta kuukausittain erinomaisia kampanjatuotteita. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, olethan yhteydessä asiakastukeen.

Lokakuun tarjouksista löydät paljon tuotteita, joilla loihdit syksyn makuja lautaselle. Kokeile hyödyntää mm. kassleria tai halloumia ja muista napata mukaan myös sopivat kastikkeet ja ruokajuomat.

Pikatukkujen asiakkaille

Pääkaupunkiseudun pikatukuista löydät kuukausittain vaihtuvia kampanjatuotteita. Voit tehdä ostoslistan valmiiksi verkkokaupassa tai tilata tuotteet noutovalmiiksi Helsingin pikatukun noutopisteelle.

Lokakuussa kampanjoista löydät monipuolisesti raaka-aineita syksyn kattaukseen. Pizzat jatkavat suosiotaan, joten tarjoamme paljon raaka-aineita niihin – löydät mm. laadukasta tomaattikastiketta, pepperonia, kotimaisia juustoja. Mukana myös tietysti mm. kahvia.

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.


Etsi