Hyppää sisältöön
Vinkkiartikkelit

Lisää makua, säilyvyyttä ja ulkonäköä leivonnaisiin luonnollisesti Valio Eila® maitojauheilla

Lisää makua, säilyvyyttä ja ulkonäköä leivonnaisiin luonnollisesti Valio Eila® maitojauheilla
Lisää makua, säilyvyyttä ja ulkonäköä leivonnaisiin luonnollisesti Valio Eila® maitojauheilla

Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia elintarvikkeiden alkuperästä ja tuotantotavoista. Tuotteilta odotetaan läpinäkyvyyttä, luonnollisia raaka-aineita ja lisäaineettomien tuotteiden kysyntä kasvaa. Korkealaatuisilla Valio Eila® maitojauheilla on monta hyvää ominaisuuttaa leivonnassa, ilman lisäaineita.

Valio Eila® maitojauheilla on monta mainiota ominaisuutta leivonnassa

Kaipaatko tuotteisiin parempaa paistoväriä, lyhyempää paistoaikaa, makeaa tai karamellimaista makua, mehevyyttä tai pidempää säilyvyyttä. Korkealuokkaiset Suomessa valmistetut Valio Eila® maitojauheet soveltuvat laktoosittomaan ja gluteenittomaan leivontaan. Tuotteiden korkea maitoproteiinipitoisuus tuo leipoutuvuutta, mehevyyttä ja hyvää makua

Sokeria voi vähentää jopa 50% ja lopputulos on silti mehukkaan herkullinen

Terveystietoiset kuluttajat etsivät vähemmän sokeria ja vähän hiilihydraattia sisältäviä tuotteita ilman keinotekoisia makeutusaineita. Valio maitojauheet ja leipomoteollisuudet ratkaisut mahdollistavat leipomotuotteiden sokerin vähentämisen ilman keinotekoisia makeutusaineita ja ilman että maku kärsii. Sokeri saa aikaan tuotteeseen pehmeän ja kostean rakenteen ja paremman säilyvyysajan kuin tuotteet, joissa sokeria on vähennetty. Sokeri vaikuttaa myös karamellisoitumiseen, joka parantaa tuotteiden ruskeaa väriä paiston aikana. Voit korvata sokeria leivonnassa Valio Eila® maitojauheilla, joilla on samanlaisia ominaisuuksia.

Tip icon

Valio Eila® maitojauheen hyödyt leivonnassa

Saat leipomotuotteisiin kullanruskeaa paistoväriä – hydrolysoitu laktoosi on herkempi ruskistumiselle kuin sakkaroosi tai laktoosi.

  • Enemmän myyntiaikaa pidemmillä ”parasta ennen” -päivämäärillä: leipomotuotteet pysyvät tuoreina pidempään ja niillä on hyvät vettä sitovat ominaisuudet.
  • Saat tuotteisiin herkullista makua – maitojauheen maku on makea, täyteläinen ja luonnollisen maitoinen.
  • Voit korvata sokeria Valio Eila® laktoosittomalla maitojauheella.

Etsi