Siirry sisältöön
Sesonki

Näin hyödynnät terassin joulusesongissa

Näin hyödynnät terassin joulusesongissa

Ravintolan sisäänkäynnille on helppo toteuttaa jouluista tunnelmaa pienellä panostuksella ja houkutella asiakkaat sisään viihtymään.

Lämpöä tuovat elementit, valot ja musiikki houkuttelevat terassille kuuman juoman ääreen. katso käytännön vinkit terassitunnelman nostattamiseen.

Erikokoiset lyhdyt terassille

Erikokoiset lyhdyt tuovat tunnelmaa ja valoa talven pimeyteen toivottaen asiakkaat tervetulleiksi ravintolaasi. Asettele lyhtyjä ryhmittäin sisäänkäynnille, portaille ja terassin kulmiin.

Pehmeät viltit ja lämpölamput

Laita sisäänkäynnille koriin pehmeitä ja lämpimiä vilttejä, jotta asiakkaat viihtyvät pidempään terassilla. Myös lämpölamput ovat takuuvarma vetonaula, kun haluat venyttää terassikautta pitkälle talveen.

Taljoja istuinalusiksi

Päällystä terassin istuimet pehmeillä taljoilla, jotka lämmittävät ja saavat asiakkaan viihtymään pidempään. Taljoja voi käyttää myös selkänojina ja somisteina.

Jouluvalot

Jouluvalot herättävät huomion ja tuovat valoa pimeyden keskelle. Mitä enemmän valoja sen parempi. Ripusta valoja kattoon, seinille tai tilanjakajaksi. Voit asetella valoja myös sisäänkäynnille ja pöytiin lyhtyihin tai lasimaljoihin.

Puulaatikot somisteilla

Puiset laatikot tuovat lämmön tuntua ja niitä voi käyttää monipuolisesti erilaisiin tarkoituksiin. Kokoa esimerkiksi laatikoita pinoon niin, että avonainen puoli on asiakkaaseen päin ja aseta sisälle jouluvaloilla täytettyjä lasimaljoja, tekoviherkasveja, lyhtyjä tai vaikka halloweenin aikaan kurpitsoja.

Luonnonmateriaaleja, havuja ja kuivakukkia

Hyödynnä myös luonnon antimia somistuksessa, laita oksia ja ja havuja lasipulloihin tai kerää käpyjä somisteeksi lasimaljoihin. Kuivakukat tuovat tunnelmaa ja säilyvät hyvänä koko pikkujoulukauden. Pidennä kuivakukkien elämää entisestään maalaamalla ne spray-maalilla hauskan värisiksi.

Koristellut jäälyhdyt

Kylmänä talvena voi tehdä kauniita jäälyhtyjä sisäänkäyntiä koristamaan. Koristele jäälyhty havuilla, kasveilla tai vaikka appelsiininsiivuilla ja laita sisään kynttilä, kun lyhty on valmis. Voit myös lisätä veden sekaan esimerkiksi punajuuren lientä, niin saat värillisä lyhtyjä.


Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search