Onnistu HKFoodsin kypsillä lihoilla

Kypsät lihatuotteet ovat iso apu ammattikeittiöissä − ne tehostavat työtä ja varmistavat tasalaatuisen lopputuloksen. Ne ovat hyvä ratkaisu etenkin kiireiseen loppuvuoteen. HKFoodsin valikoimasta saat kotimaiset tuotteet sesonkiin.
Kypsät lihatuotteet ovat yksi keino tehdä ammattikeittiössä laadukasta ja hyvää ruokaa kustannustehokkaasti.
”Kypsien tuotteiden käyttö vaatii uudenlaista ajattelua. ‘Nämähän onkin hyviä’, sanoo moni, joka ei ole tuotteita ennen käyttänyt. Lopputulos ratkaisee”, HKFoodsin kehityspäällikkö, keittiömestari Sami Rekola sanoo.
HKFoodsin valikoimassa riittää vaihtoehtoja raakalihatuotteista valmiiksi suolattuihin ja täysin kypsiin lihatuotteisiin. Jokaisella ammattilaisella on tapansa tehdä asioita ja siksi tuotteiden jalostusasteissa on valinnanvaraa.
”Tänä päivänä ruoka tulee saada valmistettua tehokkaasti ja tasalaatuisesti. On kätevää, jos yhdestä ruokatuotteesta voi tehdä kymmeniä erilaisia ruokalajeja. Ammattilainen personoi tuotteen omaan liiketoimintaan sopivaksi.”
Lihaa nopeasti tarjolle
Rekola vinkkaa, että bistro-brasseriebuumin jatkoksi loppuvuoteen sopii klassinen Carvery-pöytä pitkään kypsytettyine lihoineen. Jos keittiössä ei ole aikaa haudutella tai savustaa lihoja hitaasti, ratkaisu voi olla kypsät lihat. Yleensä ravintoloissa ruoka tarvitaan nopeasti. Kypsät lihatuotteet ovat kuumentamalla ja maustamalla valmiita. Niiden helppous korostuu varsinkin, jos haasteena on asiakasmäärien vaihtelu.
”Joistakin raaka-aineista tietää, että aina tulee porukkaa lounaalle, mutta joka päivä ei voi olla lohta tai naudanlihaa listalla.”
Esikypsennetyistä tuotteista on apua myös silloin, kun asiakkaita on paljon ja ruokatarjoilua on vaihdettava nopealla tahdilla aamiaisesta lounaaseen, kokoustarjoiluihin ja illalliseen.
Kypsät lihat helpottavat saannon arviointia.
”Lihassa kypsennyshävikki on noin 20–30 prosenttia. Valmiiksi kypsien tuotteiden osalta saannon tietää varmaksi.”
Carvery-pöytä loppuvuoteen
Brittikeittiöstä tutussa tarjoilutyylissä paistettu liha on kokonaisena buffetpöydässä ja se leikataan suoraan asiakkaan lautaselle. Katso vinkit klassiseen reseptiikkaan: hkfoodservice.fi
Helppokäyttöiset verkkokaupat täynnä arkea helpottavia ominaisuuksia.

Sami Rekolan suosikit × 3
”Kypsät lihat ovat hyvä valinta kiireiseen loppuvuoteen. Monia aikaa vieviä työvaiheita jää pois, lopputulos on tasalaatuinen ja maukas. Myös hävikin hallinta helpottuu. Yhtä tuotetta voi käyttää moneen ruokalajiin ja maustaa oman maun mukaan.”
HK Viljaporsaan ylikypsä kylki

Hitaasti haudutettua supermureaa suomalaisen viljaporsaan kylkeä. Käytä sellaisenaan pääruokana, pulletlihana tai paista rapeaksi ja mausta sillä keitto tai pasta.
HK Karjalanpaisti

Kypsä ja käyttövalmis perinteinen karjalanpaisti suomalaisesta porsaan ja naudan lihasta. Klassikkoruokalaji syksyyn ja joulupöytään.
Kariniemen kananpojan Kypsät mehevät fileepalat

Kypsät broilerinfileepalat säilyttävät mehevyytensä myös kypsennyksen jälkeen, sen takaa makusuola, joka sisältää vähemmän natriumia. Käytä pataruoassa tai kastikkeen kera.
8092103 – Kariniemen Kananpojan kypsä mehevä fileepala, miedosti suolattu 3kg
Verkkokauppamme palvelee – tilaa tuotteet kätevästi silloin kun sinulle sopii.