Salicon kasviksille on kova kysyntä: ”Olemme siitä iloisessa asemassa, että saamme myydä trendikkäitä tuotteita”

Kasvisten syöntiin kiinnitetään entistä enemmän huomiota, mutta kiireisessä maailmassa niiden käytön halutaan olevan helppoa ja mutkatonta. Salico vastaa toiveeseen tarjoamalla tuoreita hedelmä- ja vihannessekoituksia sekä kuluttajille että ammattikeittiöihin.
Salico
Suomen suurin esikäsiteltyjen hedelmien ja vihannesten valmistaja, joka tekee myös food to go -tuotteita. Salicon tuotemerkkejä ovat Tuorekset, Greendeli, Picadeli sekä horeca-alalle suunnattu Salla Carte. Osa kansainvälistä Greenfood-konsernia, johon kuuluvat myös vähittäiskaupoista tutut Picadeli-salaattibaarit.
Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.
Miksi kumppaninne on Valio Aimo?
”Tukun kautta toimitetaan loppuasiakkaille paljon tuotteitamme – sekä hedelmiä ja vihanneksia että food to go -tuotteita. Teemme yhdessä myös tuotekehitystyötä.
Valikoima- ja hankintatiimi on ammattitaitoinen ja asiantunteva, ja yhteistyö on sujuvaa ja eteenpäin katsovaa. Se on arvokasta, sillä palvelemme yhdessä yhteistä loppuasiakasta.
Valio Aimo tukun kanssa voimme luottaa siihen, että toimitusketju eläville ja aroille tuotteillemme toimii hyvin loppukäyttäjille saakka ja varastointilämpötilat pysyvät oikeina alusta loppuun. Meillä on äärettömän kiva yhteistyö. Olemme siihen todella tyytyväisiä.”


Nina Westerbergin vinkit kasvisten lisäämiseen
Kasvisten lisäämiseen on monia tapoja, katso Westerbergin helpot vinkit!
Panosta houkuttelevuuteen
Valmiskasvikset säästävät työaikaa. Käytä pesemisestä, kuorimisesta ja pilkkomisesta säästyvä aika lopputuotteen valmisteluun, jotta siitä tulee erityisen herkullista ja houkuttelevaa. Muista, että kasviksissa myös suutuntuma on tärkeä.
Tarjoile monipuolisesti
Tarjoile runsaasti erilaisia salaattivaihtoehtoja sekä eri tavoin valmistettuja kasviksia. Kasvikset voivat olla tarjolla esimerkiksi pikkelöityinä, paahdettuina ja eri tavoin maustettuina.
Kasvikset kärkeen
Noutopöydästä tarjoavassa ravintolassa salaatit ja kasvikset kannattaa asettaa linjastolle ensimmäisiksi. Näin lautanen täyttyy niillä kuin huomaamatta, eivätkä ne jää pelkiksi lisukkeiksi.
Kasviksia joka aterialla
Suositusten mukainen kasvisten ja hedelmien syöminen ei ole mahdoton yhtälö, kun niitä nautitaan joka aterialla. Viisi tennispallon kokoista annosta päivässä tekee helposti jo puoli kiloa.
Korvaa ja piilota
Korvaa riisi vaikka kukkakaalimurulla ja lisää tai piilota kasviksia kastikkeisiin ja laatikkoruokiin.