Hyppää sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Segafredo Storia: Koe kahvisi tarina

Segafredo Storia - Koe kahvisi tarina
Segafredo Storia: Koe kahvisi tarina

Segafredo Storia on Suomessa, Meiran Vallilan paahtimossa kehitetty, vastuullisesti tuotettu kahvisarja, jonka juuret voidaan jäljittää viljelytilalle saakka lohkoketjuteknologian avulla. Skannaamalla pakkauksen QR-koodin, kuluttaja voi seurata kahvin koko matkan pensaasta Vallilan paahtimolle asti.

Teksti ja kuvat: Meira

Huippulaadukas Segafredo Storia -kahvi on peräisin 51 valikoidulta perhetilalta Hondurasin Lempiran ja Intibucan alueilta. Se on premium-tason 100 % Arabica Luomu -kahvia, jossa on sopivasti hapokkuutta ja hedelmäisyyttä. Paahtamisella makuun on saatu mukaan vivahdus suklaisuutta.

Koko kahvitarjonta yhdellä tuotteella

Segafredo Storia -tuoteperheeseen kuuluvat tummapaahtoinen suodatinkahvi ja espressokahvi. Paahtoasteeltaan tummista (4) pavuista saa espresson lisäksi myös herkullisen tumman suodatinkahvin. Sarjan valmiiksi jauhettu suodatinkahvi on paahtoasteeltaan keskitumma (3).

Kotimainen kahvi, jota nautitaan ympäri maailmaa

Kotimainen kahvi, jota nautitaan ympäri maailmaa

Segafredo Storia -kahvit ovat suomalainen innovaatio. Ne paahdetaan Meiralla Vallilassa suomalaisella työllä ja ammattitaidolla. Meiran omistajan, Massimo Zanetti Beverage -kahvikonsernin verkoston kautta niitä myydään Suomen lisäksi useissa eri Euroopan maassa ja Euroopan ulkopuolellakin. Lohkoketjuteknologia otettiin kahvien tuotantoketjun seurannassa käyttöön ensimmäisenä Suomessa juuri Meiralla.

Tip icon

Mikä on lohkoketjuteknologia?

Lohkoketju on tietokanta, jonka avulla sen käyttäjät voivat tarkastella koko ketjun kattamaa tietomäärää yhdellä kertaa ja nähdä muutokset siinä reaaliaikaisesti. Sitä voi kuvata eräänlaiseksi julkiseksi kirjanpidoksi, jota pääsee muokkaamaan vain rajattu käyttäjäjoukko, mutta jota voi tarkastella lähes kuka tahansa. Lohkoketjuteknologia soveltuu hyvin elintarviketeollisuuden vertikaalisten toimitus- ja hankintaketjujen seuraamiseen ja dokumentointiin. Sen avulla voidaan parantaa tuotantoketjun läpinäkyvyyttä ja tarjota näin kuluttajille luotettavaa ja jäljitettävää tietoa esimerkiksi kahvin tuotannosta.


Etsi