Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Ota vähän kevyemmin – nyt maistuu matala-alkoholinen olut

Sinebrychoff tuote ja taustalla pilvinen taivas

Alkoholittomien oluiden suosion vanavedessä on kasvanut myös matala-alkoholisten oluiden kysyntä ja valikoima, kiitos hyvinvointitrendin.

Matala-alkoholisten juomien trendi on globaali. Ruotsissa siihen ohjaa jo lainsäädäntökin. Ilmiö näkyy myös USA:ssa, jossa Brooklyn Breweryn panimomestari Garrett Oliver kertoo vahvojen, sameiden IPA-oluiden olleen yliedustettuna ennen korona-aikaa.

Garrett Oliver istuu pöydän ääressä tuoppi kädessä.

”Ihmiset haluavat olla aktiivisia ja silti nauttia olutta.”

-Panimomestari Garrett Oliver

Tuotteet tukussa

9995075 – Koff perinnekalja 1,25l kmp 2,2%

9992660 – Karhu tumma I olut 0,33l tlk 2,8%

9996860 – Koff light lager 0,5l tlk gluteeniton 3,5% 

9992639 – Koff ykkönen 0,33l tlk 2,5%

9998313 – Koff ipa 2,5% 0,50l tlk

9998351 – Koff Karhu lager 2,8% 0,5l tlk

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search