Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Teerenpeli yhtiöt hyödyntää mäskiä leivän valmistuksessa

Teerenpeli yhtiöt hyödyntää mäskiä leivän valmistuksessa

Valio Aimo koekeittiön oma kondiittorimestari Mika Parviainen sai postia Teerenpeli yhtiöiltä, sillä Mikan asiantuntijuutta haluttiin hyödyntää uudessa uniikissa prosessissa.

Teerenpeli yhtiöllä on käytössään aimo pussillinen mäskiä, joka syntyy sivutuotteena oluiden valmistuksessa kotimaisista ohra- ja vehnämaltaista. Teerenpeli yhtiöiden mäskiä käytetään eläinten rehuna sekä biokaasun valmistuksessa, mutta nyt uutena prosessina on keksitty hyödyntää sitä myös leivän valmistuksessa.

Mäskintuoksu on unohtumaton; voimakkaan maanläheinen ja huumaava, joten Teerenpelit yhtiö halusi varmistaa sen oikeanalisen hyödyntämisen leivän valmistuksessa. Ravintola Taivaanrannan ja Wine Cafe Olavin henkilökunta saapui koekeittiölle 24.4. ja leipätaikinaa pyöriteltiin iloisin mielin ja uunituoretta leipää ihasteltiin.


Hyvikkiä parhaimmillaan

Hyvikkiä parhaimmillaan

Tämä jo mikä on materiaalitehokkuutta! Panimoprosessissa muodostuva mäski muuttuu leivän raaka-aineeksi ja saadaan aikaan aidosti uniikkeja makuelämyksiä! Me Aimot pohdimme paljon hyvikkiä, lue lisää ajatuksiamme ja kehitä vinkkiemme avulla omaa toimintaasi hyvikin suuntaan.

Search