Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Tork Natural -pehmopaperit ovat todiste kierrätysmateriaalien kehityksestä

Tork Natural -pehmopaperit ovat todiste kierrätysmateriaalien kehityksestä

Kierrätysmateriaalien käyttö on ottanut suuria harppauksia viimeisen vuosikymmenen aikana. Yritysten vastuullisuus, siihen liittyvät arvot ja teot ovat selvästi kuluttajille tärkeitä, ja tämä näkyy myös kierrätysmateriaalien laadun ja käyttöasteen kasvuna.

Teksti ja kuvat: Essity

Torkilla vastuulliset ratkaisut ja moitteeton hygienia kulkevat käsi kädessä. Torkin vastuullisuusperiaatteisiin kuuluu, että asioihin otetaan kantaa rohkeasti. Uudet Tork Natural -pehmopaperit ovatkin selkeä kannanotto kestävän kehityksen puolesta.

Tork Natural -pehmopaperit on valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista, ja uudesta kierrätysmateriaalista tuleekin tuotteiden luonnollinen väri: noin 30–50 % valmistusmateriaalista tulee pahvipakkauksista, kuten kuljetuslaatikoista. Loput kierrätyskuidusta tulee perinteisemmistä kierrätyskuidun lähteistä kuten toimistopaperista. Kierrätysmateriaali ei enää nykypäivänä tarkoita, että paperi olisi heikkolaatuista ja karheaa – päinvastoin, Tork Natural -pehmopaperit ovat yhtä pehmeitä ja kestäviä kuin Torkin muutkin Advance-laadun tuotteet.

Tork Natural -pehmopapereilla on myös EU-ympäristömerkki- ja Forest Stewardship Council® (FSC®) -sertifioinnit, mikä tarkoittaa, että paperi on valmistettu vastuullisesti hoidetuista metsistä ja muista valvotuista lähteistä saaduista kuiduista. Vastuullisesti tuotetun kierrätysraaka-aineen lisäksi käsipyyhkeet voidaan kierrättää uusiksi tuotteiksi Tork PaperCircle® -palvelun kautta.

”Uskomme vahvasti siihen, että kiertotalouteen sitoutuneena yrityksenä tehtävämme on käyttää mahdollisimman paljon jo kierrossa olevia resursseja. Siksi käytämme paperi- ja pahvijätteestä kierrätettyä raaka-ainetta pehmopaperien tuotannossamme”, Larkas kertoo.


Search