Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Tuo vaihtelua jälkiruokapöytään

Uudistamalla jälkiruokapöytää voit kasvattaa myyntiä. Hurmaatko asiakkaat tänään vaahdolla, huomenna vaikkapa kakulla? Lue myös vinkit sesongin makuihin jälkiruoissa.

Jälkiruokapöydässä on paljon mahdollisuuksia vaihteluun: Jälkiruokatyyppejä on paljon erilaisia ja niitä tuunaamalla tuot paitsi asiakkaalle lisäarvoa, myös omaan liiketoimintaasi kustannustehokkuutta.

Kurkkaa ideat jälkiruokapöytään

Lähes 400 valmista reseptiä!

Tuo sesonkiajattelu jälkiruokapöytään

Tarjoile jälkiruokapöydässä sesongin makuja:

  • Keväällä maistuvat rahka, piimä, mehukeitto, raparperi, mango, sitruuna ja lime.
  • Kesällä hurmaavat mansikka ja marjat, kukat, jogurtti ja yrtit.
  • Syksyllä jälkiruokiin sopivat omena, sitrukset, päärynä, pähkinät, AURA-juusto ja aprikoosi.
  • Talvella on lupa herkutella ja silloin maistuu rasvaisemmat juustot, maitotuotteet, inkivääri, suklaa, kaneli, voi, viikuna, luumu ja kirsikka.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search