Tuo vaihtelua jälkiruokapöytään
Uudistamalla jälkiruokapöytää voit kasvattaa myyntiä. Hurmaatko asiakkaat tänään vaahdolla, huomenna vaikkapa kakulla? Lue myös vinkit sesongin makuihin jälkiruoissa.
Jälkiruokapöydässä on paljon mahdollisuuksia vaihteluun: Jälkiruokatyyppejä on paljon erilaisia ja niitä tuunaamalla tuot paitsi asiakkaalle lisäarvoa, myös omaan liiketoimintaasi kustannustehokkuutta.
Kurkkaa ideat jälkiruokapöytään
Lähes 400 valmista reseptiä!
Tuo sesonkiajattelu jälkiruokapöytään
Tarjoile jälkiruokapöydässä sesongin makuja:
- Keväällä maistuvat rahka, piimä, mehukeitto, raparperi, mango, sitruuna ja lime.
- Kesällä hurmaavat mansikka ja marjat, kukat, jogurtti ja yrtit.
- Syksyllä jälkiruokiin sopivat omena, sitrukset, päärynä, pähkinät, AURA-juusto ja aprikoosi.
- Talvella on lupa herkutella ja silloin maistuu rasvaisemmat juustot, maitotuotteet, inkivääri, suklaa, kaneli, voi, viikuna, luumu ja kirsikka.
Katso lisää vinkkejä:
Jälkiruokien toppingit haltuun
Tuomas Hämäläinen
Edellisen päivän lounas muuttuu salaattibuffetiksi
Misaus mullistaa lounaan
7 x kätevä makupohja
Järjestä lounasbuffet kustannustehokkaasti
Suunnittele lounaspöytäsi tehokkaaksi
Tuomas Hämäläinen
Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa
Koko Suomen toimitustukku
Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.
Pääkaupunkiseudun pikatukut
Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.
VALO Tilauspalvelu
VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.