Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Unilever Food Solutions: Ruokamaailman uusi aika

Unilever Food Solutions: Ruokamaailman uusi aika

Nykyisin ulkona syömiseen liittyy elämyksellisyys. Samalla yhä useampi asiakas pohtii tarkoin, mitä suuhunsa laittaa. Sen myötä vegaanisista, kasvipohjaisista ja fleksitaarisista ruokalajeista on tullut itsestään selvä osa ruokalistoja. Kysymys ei ole pelkästään itsestämme vaan koko planeettamme hyvinvoinnista huolehtimisesta.

Teksti ja kuvat: Unilever Food Solutions

Kasvipohjaisilla The Vegetarian Butcher -tuotteilla hurmaat asiakkaasi samalla, kun teet palveluksen ympäristölle, ilmastolle ja eläimille. Siksi The Vegetarian Butcher on ainoa teurastaja, josta sekä ihmiset että eläimet pitävät.

Hollantilainen Jaap Korteweg kehitti huippukokkien avulla lihaa vastaavat The Vegetarian Butcher -tuotteet, jotka ovat mahdollisimman lähellä lihan koostumusta, ja jotka soveltuvat monipuolisesti erilaisiin annoksiin. Niissä on autenttisen lihaisa maku, koostumus ja suutuntuma, minkä ansiosta The Vegetarian Butcher -tuotteet kääntävät vannoutuneimmankin lihanrakastajan kasvissyönnin ystäväksi.

The Vegetarian Butcher -tuotteet ovat herkullinen tapa ilahduttaa asiakkaita, jotka etsivät maukasta vegaani- tai kasvisruokaa – tai heille, jotka haluavat vähentää syömänsä lihan määrää. The Vegetarian Butcherin kehittäjät eivät kiinnitä huomiota pelkästään ulkonäköön, vaan myös makuun ja koostumukseen – tuotteet eivät saa olla huonompilaatuisia kuin eläinperäiset tuotteet.

Lihan kaltaiseen koostumukseen päästään yhdistämällä erilaisia kasvispohjaisia tekstuureja, kuten papuja ja vehnää, jotka tekevät The Vegetarian Butcher -tuotteista hyvän proteiinilähteen. Kyse ei ole siis vain lihan jäljittelemisestä maun, ulkonäön ja koostumuksen osalta, vaan pyritään samalle tasolle myös ravintoarvossa.


Search