Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Knorr Tahnamausteet – Nopein tie monipuolisten makujen maailmaan!

Knorr Tahnamausteet tarjoavat helpon ja nopean tavan tuoda uutta sävyä ruoanlaittoon! Käyttövalmiit ja korkealaatuiset tahnamausteet tarjoavat syviä ja aromikkaita makuelämyksiä joka käyttökerralla.

Teksti ja kuvat: Unilever Food Solutions

Knorr Tahnamausteiden monikäyttöisyys tekee niistä erinomaisen lisän jokaiseen keittiöön, sillä ne sopivat mainiosti esimerkiksi lihojen marinointiin ja maustamiseen, ruokien kuorruttamiseen, kastikkeiden sekaan, juuresten piristykseksi, keittoihin, levitteisiin ja jopa leivontaan. Ne tuovat helposti lisämaun lähes mihin tahansa ruokaan, mikä tekee niistä jokaisen ammattilaisen luottotuotteen.

Knorr Tahnamausteita on saatavilla neljässä herkullisessa maussa, jotka kannustavat kokeilemaan ja löytämään aina uusia makuyhdistelmiä. Kunkin mausteen uniikki luonne avaa ovet uusiin makuelämyksiin ja tuo tuttuihin resepteihin uudenlaista syvyyttä.

Tuotteet

Knorr Tahnamauste Timjami on erinomainen valinta, kun haluat antaa kermaperunoille tai muille perunaruoille rikkaan timjamin maun.
307579 KNORR 340G TAHNAMAUSTE TIMJAMI

Knorr Tahnamauste Pesto sopii loistavasti pastaan, kun haluat nopeasti valmistuvan, herkullisen ja täyteläisen aterian. Kokeile myös levitteissä!
307470 KNORR 340G TAHNAMAUSTE PESTO

Knorr Tahnamauste Provence soveltuu erityisesti grillatun lihan ja uunikasvisten maustamiseen, mutta toimii myös kastikkeissa.
425009 KNORR 340G TAHNAMAUSTE PROVENCE

Knorr Tahnamauste Basilika on monipuolinen yleismauste, joka sopii erityisesti tomaattiruokiin, mutta kokeile myös keitettyjen perunoiden kanssa tai perunasalaatin maustajana.
307231 KNORR 340G TAHNAMAUSTE BASILIKA

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search