Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Vähennä ruokahävikkiä yhdessä Muttin kanssa

Vähennä ruokahävikkiä yhdessä Muttin kanssa

Italialainen perheyritys Mutti on tunnettu ensiluokkaisista tomaattituotteistaan. Vastuullisen laadun ja herkullisen maun takaa tarkkaan hiottu tuotantoketju, joka on myös oleellinen osa ruokahävikin vähentämisessä. Mutti pyrkiikin kaikessa toiminnassaan seuraamaan alan parhaita toimintatapoja, ja auttamaan näin myös käyttäjiään tekemään vastuullisia valintoja – ja samalla vähentämään oman keittiönsä ruokahävikkiä.

Teksti ja kuvat: Mutti

Tomaateilla on tiukat laatutestit, silti yhtään tomaattia ei heitetä hukkaan

Jokaiselle aurinkoiselle italialaiselle tomaattipellolle valitaan juuri kyseiseen maaperään sopiva tomaattilajike, jotta tomaatit saavat kasvaa niille luonnollisessa ympäristössä. Samaa peltoa viljellään vain joka neljäs vuosi, muuna aikana pelto saa levätä keräten ravinnevarantoja seuraavaan viljelykauteen. Mutti yhdistää tuotannossaan pitkän, yli sadan vuoden viljelykokemuksen nykyaikaiseen älyteknologiaan. Pelloilla käytetään muun muassa pisarakastelujärjestelmää ja maaperän kosteusmittareita, jolloin tiedetään tarkalleen, milloin tomaatit tarvitsevat kastelua. Tomaatin täydellinen maku tulee siitä, että sato kerätään juuri oikeaan aikaan. Tomaattien oikeaa kypsyyttä seurataan muun muassa lennokkien avulla, sekä perinteisesti – maistamalla.

”Ensimmäiset Mutti-tomaatit viljeltiin jo 120 vuotta sitten Basilicanovassa, joka on pieni kylä Parman lähistöllä.”

Tip icon

Tuote tukussa:

8050190 MUTTI 2,5KG POLPA TOMAATTIMURSKA


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search