Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Voileivonta – katso videoilta ammattilaisten vinkit

Voileivonta - katso videoilta ammattilaisten vinkit

Teimme voileivontaan opastusvideot, joista ammattilainenkin saa käytännöllisiä vinkkejä croissanttien ja muiden voitaikinoiden valmistukseen.

Voi on aito luonnontuote ja yksi parhaimmista raaka-aineista leivonnaisissa. Sen ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Voi tekee leivonnaisista vastustamattomia ainutlaatuisen maun, sen antaman lehtevän rakenteen ja värin ansiosta.

Miksi kannattaa käyttää voita leivonnassa?

Voilla on monenlaisia käyttökohteita leivonnassa. Se tekee vehnätaikinasta helpommin muotoiltavan voitelemalla sitkosäikeitä. Kahvikakuissa ja pikkuleivissä voi takaa murean ja kuohkean rakenteen. Croissant– ja voitaikinoissa voi antaa leivonnaisille lehtevän rakenteen. Oikein käytettynä voilla loihtii paljon aitoa makua ja herkullisia elämyksiä.

Valitse oikea voi oikeaan tarkoitukseen

On tärkeää valita oikeanlainen voilaatu oikeaan tuotteeseen. Valion voivalikoimasta löytyy monta erilaista voilaatua: suolaamaton, laktoositon, HYLA ja kaulintavoita unohtamatta.

Voilla leivottu on tae laadusta ja se tuo leivonnaisillesi lisäarvoa, joka saa asiakkaan valitsemaan parasta. Voilla leivottu tuote saa asiakkaasi palaamaan aina uudelleen hyvien leivonnaisten pariin.

Search