Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Vöner: Herkullinen matkasi vastuullisuuteen

Vöner - Herkullinen matkasi vastuullisuuteen

Vöner luotiin vuonna 2017, perustajan Siva Parlarin toimesta, palvelemaan kasvissyönnistä kiinnostuneita asiakkaita hänen silloisessa ravintolassaan. Pian Vönerille olikin jo kysyntää ympäri Suomea ja näin alkoi yrityksen tarina.

Teksti ja kuvat: Vöner

Vöneriä tarjottiin lukuisille ravintoloille ja vastaanotto oli huikea. Me ymmärsimme jo varhaisessa vaiheessa ettei kyseessä ole pelkästään ruokatuote. Me vöneröimme ja levitimme paremman ruoan ilosanomaa koko Suomessa. Kävimme henkilökohtaisesti ravintoloissa ja opastimme miten tuotetta tulee käyttää. Ymmärsimme, että teoillamme on myös vaikutus suomalaiseen ruokakulttuurin muutokseen.

Me kehitämme jatkuvasti tuotteita joiden päätavoitteena on maistua kaikille, todistaa kasvisruoan olevan tätä päivää ja tulevaisuutta. Mausta emme koskaan tingi, se on aina lähtökohta kun kehitämme uusia tuotteita. Me Vönerissä teemme työtä paremman ja ekologisemman tulevaisuuden puolesta. Jos voimme vaikuttaa edes hitusen tähän niin koemme onnistuneemme yrityksenä.

Tuotteet verkkokaupassa

Tuotteet verkkokaupassa

Vöner uutuudet, GRILLERI ja GRILLERI CHORIZO, saatavilla verkkokaupasta.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search