Vöner: Herkullinen matkasi vastuullisuuteen
Vöner luotiin vuonna 2017, perustajan Siva Parlarin toimesta, palvelemaan kasvissyönnistä kiinnostuneita asiakkaita hänen silloisessa ravintolassaan. Pian Vönerille olikin jo kysyntää ympäri Suomea ja näin alkoi yrityksen tarina.
Teksti ja kuvat: Vöner
Vöneriä tarjottiin lukuisille ravintoloille ja vastaanotto oli huikea. Me ymmärsimme jo varhaisessa vaiheessa ettei kyseessä ole pelkästään ruokatuote. Me vöneröimme ja levitimme paremman ruoan ilosanomaa koko Suomessa. Kävimme henkilökohtaisesti ravintoloissa ja opastimme miten tuotetta tulee käyttää. Ymmärsimme, että teoillamme on myös vaikutus suomalaiseen ruokakulttuurin muutokseen.
Me kehitämme jatkuvasti tuotteita joiden päätavoitteena on maistua kaikille, todistaa kasvisruoan olevan tätä päivää ja tulevaisuutta. Mausta emme koskaan tingi, se on aina lähtökohta kun kehitämme uusia tuotteita. Me Vönerissä teemme työtä paremman ja ekologisemman tulevaisuuden puolesta. Jos voimme vaikuttaa edes hitusen tähän niin koemme onnistuneemme yrityksenä.