Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Vuoden Kokin ja Vuoden Tarjoilijan suosikkituotteet

Suomen parhaat ravintola-alan ammattilaiset käyttävät Valion tuotteita päivittäin. He valitsivat niistä suosikkinsa.

Tämä sisältö on tehty yhteistyössä Valion kanssa.

Vuoden Kokin suosikit

”Ensimmäisenä vuonnani Vuoden Kokki -kilpailussa tein karsintatehtävässä grillattua voita. Voi sulatettiin kattilassa ja samalla kuumennettiin grillihiiliä. Yksi tulikuuma, pieni hiilenpala lisättiin ja tukahdutettiin voin sekaan. Kun hiili poistettiin, se oli jättänyt voihin upean savuisen grillin maun. Käytä grillattua voita esimerkiksi kasvisten tai kalan penslaukseen.”

”Tykkään käyttää piimää ruoanlaitossa, sillä se on mukavan kevyttä. Piimän herasta saa tehtyä vaikka ja mitä. Olen myös karamellisoinut piimän mäskiä ja käyttänyt sitä jälkiruoissa. Piimällä marinoidusta kanasta syntyy myös tosi hyvä frittikana. Mausta piimämarinadi haluamallasi tavalla, ja muista riittävä suola!”

Jonathan Slotte, Vuoden Kokki 2022, Ravintola Palace

”Kliseistä, mutta totta: voi on yksi lempiraaka-aineistani!”

Poltettua kermaa

Opi videolta Jonathanin opastamana, miten valmistat poltettua kermaa Valio kuohukermasta!

Videon löydät Instagramista @valioaimo

”Valion kuohukerma on ehdottomia suosikkejani. Kerman loistava, suora maku on omiaan kermapohjaisten cocktailien valmistamiseen. Tuotteen tasalaatuisuus ja hyvä säilyvyys ovat tärkeitä asioita. Oma kokemukseni on, että Valion kerma on ehdoton huippu verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.”

Joonas Heino, Vuoden Tarjoilija 2022, Finnjävel Salonki

Tiesitkö, että piimääkin voi valuttaa? Laita litra piimää yöksi valumaan keittiöliinan läpi. Lopputuloksena on noin 300 grammaa pehmeän lusikoitavaa piimämassaa.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search