Siirry sisältöön
Nyhtöhirvellä täytetty hampurilainen pöydän kulmalla.

Kuukauden kampanjatuotteet

Tarjoamme marraskuussa aimo annoksen kauteen sopivia kampanjatuotteita. Tukustu ja tilaa tuotteet verkkokaupasta silloin kun sinulle sopii tai tule ostoksille pikatukkuihin.

Kampanjahinnat ovat voimassa 1.-30.11.2023

Toimitustukun asiakkaille

Toimitustukun asiakkaana löydät verkkokaupasta kuukausittain erinomaisia kampanjatuotteita. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia verkkokauppan, olethan yhteydessä asiakastukeen.

Marraskuun tarjouksista löydät paljon tuotteita onnistuneen joulukauden toteuttamiseen. Tarjoile mm. Valion laadukkaita glögijuomia, mausta annoksia Valio AURA® juustolla tai maustekurkuilla ja hyödynnä kananpojan rintafilettä tai ylikypsää porsaan niskaa lounaallasi.

Pikatukkujen asiakkaille

Pääkaupunkiseudun pikatukuista löydät kuukausittain vaihtuvia kampanjatuotteita. Voit tehdä ostoslistan valmiiksi verkkokaupassa tai tilata tuotteet noutovalmiiksi Helsingin pikatukun noutopisteelle.

Marraskuun kampanjoista löydät paljon pimenemiin iltoihin sopivia jälkiruokia; kokeile tarjoilla esim. piparipullaa tai maukkaita valmiskakkuja. Kuumat juomat tarjoiltuna teemallisista take-away mukeista menevät varmasti kaupaksi. Lounaalla voit kokeilla poron paistikäristystä, broilerin rintafilettä tai valmiita lihapullia.

Lue alennustuotteet lehti 👇

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.


Search