Siirry sisältöön
Materiaalipankki

Materiaalipankki

Materiaalien tilaaminen

Valio Aimo®

Olemme tehneet painettuja, käyttövalmiita painettuja, joita pystyt hyödyntämään omassa toiminnassasi. Tarjoamme nämä kaikki materiaalit sinulle veloituksetta. Tutustu valikoimaan ja hyödynnä ne esillepanossa ja markkinoinnissa.

Valitse sopivat materiaalit valikoimasta, syötä tilausmäärä ja siirrä tuotteet ostoskoriin. Täydennä yhteystietosi ja suorita tilaus loppuun, niin lähetämme materiaalit sinulle veloituksetta. Näet tuotteiden saldot suoraan palvelusta.

Valio ravitsemus ja terveys

Suomalaisiin ravitsemussuosituksiin pohjautuvia eri ikäryhmille suunnattuja ravitsemusesitteitä tarjoamme ammattilaisten käyttöön, kuten terveydenhoitajille. Lastenruokalainsäädännön mukaan kaupallista tiedotusaineistoa, joka koskee pikkulasten ravitsemusta, saa jakaa ainoastaan terveydenhuollon kautta ja vain sitä tarvitseville perheille ja hoitajille. Siksi materiaalit ovat tunnistautumisen takana.
Materiaalipankin kirjautumis- ja käyttöohjeet

Emme markkinoi ja postita esitteitä suoraan kuluttajille, vaan ammattilaiset voivat tilata sisällöltään sopiviksi katsomiaan esitteitä oman työnsä tueksi.

Search