 
	Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
- 0,400 kg Valio voita
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 1,200 kg Valio omena-vanilliinitäytettä
Pinnalle
- 0,063 kg sokeria
- 0,007 kg kanelia
		Jaa resepti
	
	Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä nauhoille omena-vanilliinitäytettä tasainen kerros. Kierrä rullalle ja leikkaa 40 cm:n paloiksi. Leikkaa pintaan saksilla kuvio. Laita pelleille kranssin muotoisiksi
- Nostata kranssit. Voitele kranssit ja ripottele pinnalle kanelisokeria. Paista kranssit 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia
		Jaa resepti
	
					Kokeile annoslaskuriamme
			Valitse annosmäärä
			
				
				
			
			kpl
		
		
			Valitse annoskoko
			
				
				
			
			g
		
	Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
					Energia
					1724 kcal
				
							
					Proteiini
					39,1 g
				
							
					Hiilihydraatti
					296,5 g
				
							
					Rasva
					38,8 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					19,8 g
				
							
					Ravintokuitu
					11,8 g
				
							
					Suola
					3,5 g
				
							
					Kalsium
					197,4 mg
				
							
					D-vitamiini
					0,7 µg
				
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
						Energia
						278 kcal
					
																				
						Proteiini
						6,3 g
					
																				
						Hiilihydraatti
						47,8 g
					
																				
						Rasva
						6,2 g
					
																				
						Tyydyttynyt rasva
						3,2 g
					
																				
						Ravintokuitu
						1,9 g
					
																				
						Suola
						0,6 g
					
																															
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
												Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa					
				 
												 
										