Ainekset
Pohja
-
1,290 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositonValio tumma vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia…
Kostutukseen
-
0,300 kg
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
Voikreemi
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,125 kg sokeria
- 0,200 kg vettä
- 0,200 kg tummaa suklaata
Väliin
-
0,600 kg
Valio appelsiini-omenatäytettäKaunis kiiltävä täyte paistettavien leivonnaisten pinnalle. Toimii myös sellaisenaan yhdessä Valio tuorejuuston ja kerman kanssa…
Pinnalle
- 0,300 kg tummaa suklaata
Jaa resepti
Ohje
- Valmista voikreemi: Keita sokeri ja vesi. Anna seoksen jäähtyä. Vaahdota voi ja sekoita joukkoon sokerivesi. Vaahdota ilmavaksi kreemiksi. Sekoita kreemin joukkoon sulatettu suklaa
- Muotoile vetopohjasta munanmuotoisia pojia. Kostuta pohjat appelsiinimehulla ja täyte appelsiini-omenatäytteellä ja suklaa-voikreemillä. Tasoita pinta suklaavoikreemillä.
- Kuorruta kakut sulatetulla suklaalla. Koristele kakut pääsiäisaiheisiksi
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
4081 kcal
Proteiini
45,9 g
Hiilihydraatti
505,6 g
Rasva
203,9 g
Tyydyttynyt rasva
110,7 g
Ravintokuitu
20,5 g
Suola
5,5 g
Kalsium
85,5 mg
D-vitamiini
1,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
348 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
43,2 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa