Hyppää sisältöön
Parsakaali-juustopiiras

Parsakaali-juustopiiras


Ainekset

  • 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa, esipaistettu

Täyte


Ohje

  1. Nosta Valio GN-pizzapohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Höyrykypsennä parsakaalia 8 minuuttia ja paloittele pienemmäksi. Levitä parsakaali ja Valio Eila® salaattijuustokuutiot pohjan päälle.
  3. Sekoita munat, Valio ruokakerma ja mausteet. Kaada astiaan ja paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 157 kcal
Proteiini 8,4 g
Hiilihydraatti 10,3 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1 g
Kalsium 105,3 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 7,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Etsi