
Ainekset
Esitaikina
- 0,500 kg vettä
- 0,050 kg hiivaa
- 0,500 kg vehnäjauhoja
- 1,050 kg esitaikinaa
- 0,500 kg vettä
- 0,500 kg pakasteperunasoseaineksia
- 0,060 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,050 kg hiivaa
- 0,100 kg kananmunia
-
0,100 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,000 kg hiivaleipävehnäjauhoja
- 0,500 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,650 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Pinnalle
- 0,130 kg
Jaa resepti
Ohje
- Valmista esitaikina. Sekoita esitaikinan aineet kylmään veteen. Anna esitaikinan käydä kylmiössä yli yön.
- Sulata perunasoseaines. Sekoita esitaikina ja taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
- Paloittele taikina 300 g:n paloiksi ja riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 10 minuuttia.
- Kauli palat 4 mm:n vahvuisiksi ja ripottele palojen pinnalle Koskenlaskija® murua. Rullaa palat ja taivuta sarven muotoon.
- Nostata sarvet. Ripottele sarvien pinnalle emmentalraastetta. Paista sarvet 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
726 kcal
Proteiini
30,7 g
Hiilihydraatti
93,6 g
Rasva
23,8 g
Tyydyttynyt rasva
12,9 g
Ravintokuitu
6,8 g
Suola
3,9 g
Kalsium
473,8 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
164 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa